Ryan Gosling anuncia la seva retirada temporal del cine

L'actor nord-americà ha anunciat que es retira temporalment del cinema.

L’actor nord-americà ha anunciat que es retira temporalment del cinema.

Sembla que comença a ser un costum, però com ja va fer Leonardo DiCaprio fa uns mesos, Ryan Gosling també ha anunciat una retirada temporal del món del cinema. Segons ha confessat l’estrella de Hollywood a l’agència AP, fa temps que “he perdut la prespectiva del què estic fent” i afegeix que creu que li anirà bé prendre’s aquest període sabàtic per “reflexionar sobre el què faig i com ho faig”. I no són del tot estranyes aquestes declaracions si tenim en compte el ritme frenètic en què viu immers el jove actor nord-americà. Des del 2011, ha encadenat nombroses pel·lícules com a protagonista i és un dels actors de moda dins de la meca del cinema. Tot i aquesta decisió, hem de dir que veurem l’actor a tres films que encara no s’han estrenat al nostre país: “Cruce de caminos”, on comparteix cartellera amb la seva actual parella, Eva Mendes , “Only Good Forgives” i a l’última pel·lícula de Terrence Malik, encara sense títol definitiu. Haurem de veurem doncs, fins quan dura aquesta retirada de l’actor de les mil cares.

“Cruce de caminos”, (The place beyond the pines) és la pròxima estrena que veurem al nostre país de l’actor nord-americà al mes de maig.

Etiquetat , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: