Antena3 és al cadena més vista del dia a Catalunya

La minisèrie "La Biblia" va liderar el prime time amb un 22,6% de quota de pantalla.

La minisèrie “La Biblia” va liderar el prime time amb un 22,6% de quota de pantalla.

Antena3 va ser la cadena més vista del dia a casa nostra gràcies sobretot, al bon resultat de la minisèrie “La Biblia” al prime time. La polèmica ficció americana va ser l’opció més vista de la franja amb un 22,6% de quota de pantalla i 558.000 espectadors de mitjana. Aquest cop, TV3 es va conformar amb la segona posició. L’especial de “Crackòvia” va assolir un resultat discret si tenim en compte el lideratge de les últimes setmanes. L’espai de sàtira esportiva va aconseguir un 16,3% de share i 548.000 espectadors a la primera part del prime time. Posteriorment, la sèrie “Polseres Vermelles” també es va quedar amb uns registres similars: 16,3% de quota de pantalla i 513.000 seguidors. A més, cal destacar el poc encert de la pública catalana oferint capítols anteriors de la ficció d’Albert Espinosa a les sobretaules. Ahir, els “polseres” van registrar un 9,8% i un 5,8%, lluny dels registres que aconsegueix “la nostra” amb la sèrie “La Riera”. Tornant al prime time, en tercer lloc va quedar “Gran Hermano”. El reality no està passant per un bon moment i va registrar un 14,8% i 228.000 espectadors. Finalment, “El Mentalista” a La Sexta es va haver de conformar amb un 7,1% i 205.000 espectadors i la pel·lícula “Gladiator” que va oferir La1, amb un 8,3%.

AUDIÈNCIES 25 DE MARÇ:

Com hem dit, Antena3 va liderar el dia a més de dos punts d’avantatge amb TV3. Telecinco al tercer lloc del podi. La1 a molta distància de les principals opcions. LaSexta a terra de ningú. 8TV va guanyar per una dècima a Cuatro. La2 tanca les principals cadenes.

 • Antena3: 14,4%
 • TV3: 12,1%
 • Telecinco: 11,3%
 • La1: 6,6%
 • LaSexta: 5,8%
 • 8TV: 3,9%
 • Cuatro: 3,8%
 • La2: 2,5%

AUDIÈNCIES ACUMULADES MARÇ:

 • TV3: 14,1%
 • Antena3: 11,2%
 • Telecinco: 10,1%
 • La1: 7,4%
 • LaSexta: 5,8%
 • Cuatro: 5,5%
 • 8TV: 3,5%
 • La2: 2,1%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: