Telecinco líder del dia gràcies al futbol

El partit entre França i Espanya va ser l'espai més vist del dia amb un 42,2% de share i 1.380.000 espectadors.

El partit entre França i Espanya va ser l’espai més vist del dia amb un 42,2% de share i 1.380.000 espectadors.

Telecinco va ser la cadena més vista del dia a Catalunya gràcies al bon registre que va assolir el partit de futbol entre les seleccions de França i Espanya. L’espai va aconseguir un 42,2% de quota de pantalla i més de 1.380.000 espectadors de mitjana. Amb aquest resultat, la cadena de Mediaset no va tenir problemes per liderar el global del dia a casa nostra. Posteriorment, el post partit també va liderar la seva franja amb un bon 16,2% de share i 481.000 espectadors. En tercer lloc va quedar el “Sense Ficció” amb el reportatge “La crisi d’Espanya segons la BBC” amb un 12,2% i 414.000 seguidors. Per darrere hi trobem les altres opcions de la nit; la pel·lícula “Ana y el Rey” que va oferir Antena3 amb un 11,7% de share i 287.000 espectadors, el segon capítol de la sèrie “Elementary” de Cuatro amb un 277.000 espectadors i un 11%, i finalment,el film de La Sexta, “Apocalypto”, espai que va assolir un 7,9% de share i 174.000 seguidors.

 

AUDIÈNCIES 26 DE MARÇ:

Com hem dit anteriorment, Telecinco va liderar el dia gràcies al resultat del partit de futbol. TV3 en sergon lloc. Igualment, també hem de destacar el bon resultat de La Sexta. La cadena del grup Planeta va quedar per davant de La1. La pública estatal segueix en caiguda lliure. Cuatro a poca distància de La1. 8TV torna a tenir uns resultats discrets.

  • Telecinco: 17,5%
  • TV3: 10,4%
  • Antena3: 10,1%
  • LaSexta: 6,3%
  • La1: 5,6%
  • Cuatro: 5,1%
  • 8TV: 3,2%
  • La2: 1,5%

 

Etiquetat , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: