TV3, líder del mes de març a Catalunya

Tot l'amenaça d'un ERO imminent, TV3 continua líder a Catalunya.

Tot l’amenaça d’un ERO imminent, TV3 continua líder a Catalunya.

TV3 ha estat la cadena més vista a Catalunya el mes de març. La pública catalana ha liderat per davant de les altres opcions i ha tancat el mes amb un 13,3% de share. Tot i aquests bons registres, cal dir que “la nostra” ha abaixat quasi 2 punts d’audiència respecte les dades de fa un any. Aleshores, la pública catalana va assolir un 15,2% de share, lluny doncs, de la quota de pantalla actual. Per la seva banda, Antena3 ha aconseguit, finalment, pujar al segon graó del podi per davant del seu competidor estatal, Telecinco. La cadena del grup Planeta (11%) s’ha imposat per vuit dècimes a la de Mediaset (10,2%). Per darrere, a molta distància, se situa La1. La pública estatal segueix en caiguda lliure i dilluns passat va veure com La Sexta i Cuatro eren l’alternativa a les principals opcions. A més, en només un any, La1 ha vist com ha perdut més de 2 punts d’audiència. Dades molt preocupants per l’ens públic. La Sexta però, ha efectuat el camí invers. La segona cadena del grup Planeta ha augmentat un punt i mig els seus resultats de l’any passat. Finalment, 8TV segueix endarrerida, tot i apujar dues dècimes els seus resultats respecte l’any passat.

MARÇ 2013 FEBRER 2013 MARÇ2012

  1. TV3: 13,3% 13,9% 15,2%
  2. Antena3: 11% 10,9% 11,1%
  3. Telecinco: 10,2% 10,2% 11%
  4. La1: 7,4% 7,5% 9,9%
  5. LaSexta: 5,8% 6,2% 4,3%
  6. Cuatro: 5,5% 5,7% 5,6%
  7. 8TV: 3,4% 3,3% 3,2%
Etiquetat , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: