L’APM? lidera un prime time repartit

L'"APM?" segueix en bona forma i ahir va liderar la seva franja.

L'”APM?” segueix en bona forma i ahir va liderar la seva franja.

L’“APM?” va ser el programa més vist del prime time d’ahir. El veterà programa de zàpping va assolir un 16,7% de quota de pantalla i 569.000 espectadors de mitjana. Posteriorment, l’espai de consum “Lletra petita” va arrossegar bona part de l’audiència i va registrar un bon 15% de share i 477.000 seguidors. Tot i això, cal destacar que el programa de la pública catalana va perdre el liderat davant del talent de Telecinco “Mira quién salta”. L’espai produït per Cuarzo (la productora d’Ana Rosa Quintana), va assolir un dels seus millors resultats a Catalunya amb un 15,8% de quota de pantalla i 347.000 espectadors de mitjana. Per tant, els salts dels famosos van liderar la segona part del prime time a casa nostra. Per darrere van quedar les altres ofertes de la nit. La pel·lícula a Cuatro “G.I:Joe” va aconseguir un 12,1% de share i 324.000 espectadors, i “El Intermedio” va registrar una dada de dues xifres amb un bon 10,8% de quota i 355.000 seguidors a la franja de l’acces prime time. També cal destacar la bona dada de “La Riera” a la sobretaula catalana. La ficció de TV3 va aconseguir un excel·lent 28% de share i 542.000 espectadors.

BON RESULTAT AHIR 8TV:

La cadena del grup Godó va tancar el dia amb una molt bona dada. “La privada de Catalunya” va aconseguir un 4,7% de share, gràcies al bon registre de “8 al dia”. El programa liderat per Josep Cuní va aconseguir un 8,2% de share i 203.000 espectadors. Per la seva banda, l'”Arucitys” va assolir un 6% de quota i 115.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 3 D’ABRIL:

TV3 va liderar el dia a molta distància de Telecinco. Sorprenentment, la cadena de Mediaset va assolir la segona posició del rànquing en detriment d’Antena3. La Sexta assoleix la quarta plaça, per davant de Cuatro i La1. La pública estatal segueix en caiguda lliure a Catalunya. 8TV per damunt de la seva mitjana habitual. Neox va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • TV3: 16%
  • Telecinco: 11,1%
  • Antena3: 8,8%
  • La Sexta: 6,5%
  • Cuatro: 6,5%
  • La1: 6%
  • 8TV: 4,7%
  • Neox: 2,7%
  • Divinity: 2,5%
Etiquetat , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: