Els dijous, territori de TV3

Sergi Mas va ser l'escollit per interpretar al nou Papa al Polònia d'ahir.

Polònia va ser ahir el programa més vist del dia Catalunya.

El binomi de programes, format per Veterinaris i Polònia s’ha convertit en un dels puntals de TV3 aquesta temporada. La pública catalana va tornar a liderar de forma aclaparadora la nit de dijous, gràcies, en primer lloc, a la bona dada del docu-reality d’animals. L’espai, produït per Media 3.14 va assolir un bon 19,9% de quota de pantalla i 682.000 espectadors i va liderar la primera part del prime time. Després, el Polònia va apujar la dada fins al 20,3% de share i els 695.000 seguidors, una dada espectacular la setmana de la imputació de la Infanta Cristina. La segona posició de la nit se la van disputar La1, amb la sèrie “Cuéntame cómo pasó” i Telecinco, amb “La hora de José Mota”. La veterana ficció va ser la guanyadora d’aquest duel amb un 10,2% de share i 317.000 espectadors. Per la seva banda, el còmic manxec es va quedar amb la mateixa quota de pantalla però, en canvi, amb menys seguidors globals; 302.000. Per darrere van quedar les altres opcions de la nit. La pel·lícula “Volcano” a Antena3 amb un discret 8,3% de share i 198.000 seguidors i els dos capítols de “The Walking dead” a La Sexta (7,3% i 9,5%, respectivament). També hem de destacar la bona dada de “La Riera” a la sobretaula de TV3, amb un 24,9% de quota de pantalla i 517.000 espectadors. La ficció catalana doncs, continua amb els seus bons registres. Seguidament, “Divendres” també va assolir un bon resultat amb un 18,4% i 305.000 seguidors.

AUDIÈNCIES 4 D’ABRIL:

TV3 va liderar amb molta comoditat davant de Telecinco. La cadena de Mediaset torna al segon lloc del rànquing per davant d’Antena3. La1 torna a ser davant de La Sexta. Hem de destacar el bon paper 8TV per davant de Cuatro. “La privada de Catalunya” va tancar el dia amb un 4,7%. FDF va ser la cadena temàtica més vista del dia a casa nostra.

  • TV3: 16,4%
  • Telecinco: 11,0%
  • Antena 3: 10,0%
  • La 1: 6,6%
  • La Sexta: 6,0%
  • 8TV: 4,7%
  • Cuatro: 4,0%
  • FDF: 3,4%
  • Divinity: 2,2%
  • Neox: 2,1%

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: