El Mundial de MotoGP torna amb força

"Salvados" continua amb molt bona forma.

“Salvados” continua amb molt bona forma.

Molt bona dada ahir de la primera cursa del Mundial de MotoGP a Telecinco. La carrera va ser l’espai més vist del dia a casa nostra i va assolir una excel·lent dada, pròpia d’una final de la Champions: 922.000 espectadors de mitjana i un 28,1% de quota de pantalla. Igualment, la post-cursa també va arrossegar a 752.000 seguidors, fent que Mediaset liderés amb diferència la franja de l’acces prime time i la primera part del prime time.

Posteriorment, com és habitual, “Salvados” va ser el programa líder de la franja del prime time. El reportatge titulat “Sobremedicados”, va assolir un 18,2% de share i 621.000 espectadors de mitjana, demostrant que Jordi Èvole i el seu equip segueixen amb molt bona forma. La segona posició de la nit va ser per la pel·lícula de La1, “Siete Almas”. La pública estatal va assolir un 17,9% de share i 519.000 seguidors. Finalment, el “30 minuts” d’ahir va pujar al tercer graó del podi amb un 14,5% de quota de pantalla i 501.000 telespectadors.

AUDIÈNCIES 7 D’ABRIL:

Tot i la bona audiència de les motos a Telecinco, la cadena de Mediaset va ser la segona cadena més vista del dia per darrere d’Antena3. TV3 va quedar tercera, a quasi dos punts de la cadena de Fuencarral. La1, gràcies a la seva bona dada del prime time va assolir la quarta posició. Cuatro per davant de LaSexta. FDF va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • Antena 3: 11,8%
  • Telecinco: 11,6%
  • TV3: 9,7%
  • La 1: 9,5%
  • Cuatro: 6,4%
  • La Sexta: 6,1%
  • FDF: 2,5%
  • 8TV: 2,2%
  • La 2: 2,2%
Etiquetat , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: