Els dilluns, territori de TV3

Com és habitual, TV3 va liderar amb contundència la nit de dilluns.

Com és habitual, TV3 va liderar amb contundència la nit de dilluns.

Cap sorpresa al prime time d’ahir dilluns. TV3, com és habitual, va dominar amb contundència la franja sense donar cap opció als seus rivals. Primerament, “Crackòvia” va assolir un excel·lent 20,4% de quota de pantalla i 706.000 espectadors. La veterana sàtira esportiva segueix en molt bona forma i és un dels puntals de la cadena pública. Amb aquestes dades, la sèrie “Polseres Vermelles” ho va tenir una mica més fàcil per dominar la resta de la franja. La ficció ideada per Albert Espinosa, tot i no aconseguir un dels seus millors registres, va assolir un bon 18,7% de share i 621.000 espectadors. Per darrere dels espais de TV3, va quedar la batalla dels grups estatals. Per una banda, “Gran Hermano” va aconseguir un 14,2% de quota de pantalla i 289.000 seguidors durant les 3 hores de programa. Per l’altra, “Splash, famosos al agua” d’Antena3, continua enfonsant-se i ahir es va quedar en un discret 11% de share i 295.000 espectadors. Sembla doncs, que el talent de famosos ha perdut l’efecte sorpresa que va aconseguir a les primeres edicions. Finalment, la sèrie “Gran Reserva” a La1 va tancar els llocs d’honor amb un 9% de quota de pantalla i 276.000 seguidors.

TORNA LA NORMALITAT A 8TV:

Després d’uns dies d’excel·lents resultats -fins i tot superant a Cuatro-, 8TV torna als seus resultats habituals. Per una banda, “Arucitys” va assolir un bon 5,3% de share i 105.000 espectadors. Per l’altra, “8 al dia” va assolir la mateixa quota de pantalla amb també un 5,3% i 123.000 seguidors. Cal destacar els pobres resultats del matinal “Migdia”, que no aconsegueix competir amb les principals opcions. Ahir, el programa conduït per Ruth Jimenez es va quedar en un 1,4% i 10.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 8 D’ABRIL:

TV3 va liderar còmodament a 5 punts de distància de Telecinco. La cadena de Mediaset continua competint amb Antena3 i amenaça el segon lloc de la cadena de Planeta. La1 s’imposa a La Sexta. Cuatro no pot comeptir amb les principals opcions. 8TV tanca els llocs d’honor. Neox va ser la cadena temàtica més vista a Catalunya.

  • TV3: 16,2%
  • Telecinco: 11,2%
  • Antena3: 11%
  • La1: 8%
  • LaSexta: 7,1%
  • Cuatro: 4,6%
  • 8TV: 3,9%
  • Neox: 2,4%
  • FDF: 2,3%
Etiquetat , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: