TV3 s’emporta un prime time eclipsat pel Barça-PSG

El Barça va aconseguir reunir més d'un 10% de share a Canal+

El Barça va aconseguir reunir més d’un 10% de share a Canal+

El partit de quarts de final de la Lliga de Campions entre el Barça i el PSG va eclipsar la nit d’ahir. El matx, tot i ser emès per una cadena de pagament, va assolir un 10,1% de quota de pantalla i va reunir 289.000 espectadors. A la mateixa hora, TV3 va oferir l’espai de consum “Lletra petita”. El programa, tot i la dura competència, va aconseguir un bon 12,4% de share i 386.000 seguidors. Posteriorment, el resum del partit que va oferir “la nostra” va reunir 375.000 espectadors i un 11,7% de l’audiència. Cal destacar també, la bona acollida de “Homeland” a Cuatro. La ficció americana va acumular, amb el primer capítol, un 10% de quota de pantalla i 317.000 seguidors, i posteriorment, un 14,3% i 354.000 espectadors amb el segon. Igualment, també hem de dir que l’espai de testimonis de Telecinco “Hay una cosa que te quiero decir” va assolir un 11,6% de share i 245.000 espectadors. Per la seva banda, La1 va punxar amb l’estrena de “Masterchef”. L’espai només va aconseguir a Catalunya un 8,3% de quota de pantalla i 232.000 espectadors. Finalment, també hem de destacar l’excel·lent dada de “Singulars”, conduït per Jaume Barberà al Canal33. L’espai va assolir un 7,2% de share i 218.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 10 D’ABRIL:

TV3 va liderar amb comoditat. Telecinco aconsegueix la segona posició del dia per davant d’Antena3. La1 es veu amenaçada per La Sexta. Cuatro, a poca distància de la seva competidora. Mal resultat de 8TV. La cadena del grup Godó es va veure superada per Divinity, la temàtica més vista a casa nostra.

  • TV3: 14,5%
  • Telecinco: 11,4%
  • Antena 3: 9,1%
  • La1: 6%
  • La Sexta: 5,7%
  • Cuatro: 5,4%
  • Divinity: 3,1%
  • 8TV: 3%
  • FDF: 2,4%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: