Veterinaris + Polònia = TV3 líder del prime time

Polònia segueix arrasant a TV3.

Polònia segueix arrasant a TV3.

Com és habitual, el prime time dels dijous està dominat per TV3. Ahir, no va ser una excepció, i la pública catalana va arrasar amb el binomi format per “Veterinaris” i “Polònia”. Primerament, el docu-reality d’animals, produït per Media 3.14 va assolir un 19,5% de share i 650.000 espectadors, liderant la primera part de la franja del prime time. Després, els de Minoria Absoluta van apujar la quota de pantalla fins els 20,5% i els 661.000 seguidors. Com sempre en aquests casos, la sàtira política va ser l’espai més vist del dia. Per darrere van quedar la resta de les opcions. “Cuéntame cómo pasó” es va quedar ahir amb un 304.000 seguidors, i “La Hora de José Mota” no va superar el 8,3% de share i els 218.000 espectadors. El còmic manxec segueix doncs, en hores baixes.

AUDIÈNCIES 11 D’ABRIL:

Gràcies a les bones dades al prime time, TV3 va ser la cadena més vista del dia a Catalunya. Telecinco es consolida a la segona posició. Antena3 es queda quasi a un punt de la cadena de Mediaset. La1 empata amb La Sexta. Cuatro li treu, només, una dècima a 8TV. FDF va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • TV3: 15,8%
  • Telecinco: 11%
  • Antena 3: 10,1%
  • La1: 6,3%
  • La Sexta: 6,3%
  • Cuatro: 3,9%
  • 8TV: 3,8%
  • FDF: 3,3%
  • Neox: 2,3%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: