“Salvados” lidera el prime time de Catalunya

"Salvados" continua registrant molt bones dades les nits de diumenge.

“Salvados” continua registrant molt bones dades les nits de diumenge.

“Salvados” regna al prime time dels diumenges a Catalunya. L’espai conduït per Jordi Èvole va ser el programa més vist del dia amb un 16,4% de quota de pantalla i 515.000 espectadors de mitjana. Tot i no ser una de les seves millors dades -aquesta temporada ha arribat a superar el 20% de share alguns dies-, el programa de “El Terrat” s’ha convertit en una referència informativa. Per darrere de “Salvados” es va situar ahir el “30 minuts”. El programa de TV3 va oferir un reportatge de la televisió pública nord-americana on es tractava la crisi financera actual. El veterà programa va aconseguir un discret 10,5% de share i 337.000 espectadors. A la segona part de la franja, el cinema de La1 es va imposar a les altres opcions. La pel·lícula “Sin reservas” va aconseguir un bon 15,4% de quota de pantalla i 446.000 espectadors. Per la seva banda, el film d’acció “Street fighter: La leyenda” a Antena3 es va quedar amb un 11,2% de share i 333.000 seguidors.

Cal destacar també els registres de la cursa del G.P. de la China de Fòrmula 1. Dada preocupant per TV3, que perd terreny en favor d’Antena3. La pública catalana és líder, però a menys distància del que és habitual. Ahir, “la nostra” va aconseguir un 33% de share i 333.000 espectadors. Per la seva banda, la cadena del grup Planeta es va quedar amb un 25,4% i 283.000 seguidors.

AUDIÈNCIES 14 D’ABRIL:

Gràcies a la seva programació, Antena3 va ser la cadena més vista del dia amb un 14,6%. TV3 en segona posició. La1 guanya a Telecinco. Mala dada per la cadena del grup Mediaset. La Sexta es va veure superada per Cuatro. FDF va ser la cadena temàtica més vista del dia per davant de 8TV.

  • Antena 3: 14,6%
  • TV3: 11,9%
  • La 1: 9,0%
  • Telecinco: 7,1%
  • Cuatro: 6,3%
  • La Sexta: 5,5%
  • FDF: 2,6%
  • 8TV: 2,3%
  • La 2: 2,2%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: