Andreu Buenafuente torna a La Sexta per un dia

Buenafuente torna com a convidat a La Sexta.

Buenafuente torna com a convidat a La Sexta.

Andreu Buenafuente serà el convidat avui de “El Intermedio“, el programa produït per Globomedia i presentat per “El Gran Wyoming”, tal i com ha confirmat la cadena del grup Atresmedia. D’aquesta manera, el reusenc torna, per un dia, a la que va ser la seva casa televisiva durant quatre anys. Aquesta visita del showman català arriba després de mesos d’especulacions sobre el seu futur laboral. A finals de desembre de l’any passat, Buenafuente va estar negociant amb TV3 per a la realització d’un nou format late night setmanal per a la pública catalana. Tot i que les converses semblaven quasi tancades, finalment no van arribar a concretar-se. Com ja vam apuntar fa uns mesos, sembla que, actualment, el futur del còmic està encaminat cap al grup Mediaset, concretament a Cuatro, on Buenafuente estaria negociant tornar al panorama televisiu. Hem de recordar que el seu últim projecte, “Buenafuente y buenas noches”, estrenat l’any passat, no va tenir l’èxit esperat i va ser cancel·lat després de només 5 entregues. Tot i això, a Catalunya l’hem pogut veure a inicis d’any al capdavant de la gal·la dels Premis Gaudí, convertint la cerimònia en la més vista de la història d’aquests guardons amb un 17,4% de quota de pantalla i 506.000 espectadors.

Etiquetat , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: