“Crackòvia”, rei de les nits dels dilluns

Crackòvia continua liderant les nits de dilluns a Catalunya.

Crackòvia continua liderant les nits de dilluns a Catalunya.

Costa trobar un programa al panorama televisiu actual que, tot i la seva veterania, continui agradant tant al públic com ho fa “Crackòvia”. Des de la seva emissió, l’espai de sàtira esportiva produït per Minoria Absoluta, és un èxit d’audiència. I el que és més important; no nota el desgast. Ahir en va ser un exemple: “Crackòvia” va liderar el prime time de Catalunya amb més de 712.000 espectadors de mitjana i un 21,7% de quota de pantalla. Tot i no ser una de les seves dades més altes, l’espai de TV3 va ser el programa més vist del dia. Posteriorment, la sèrie “Polseres Vermelles”, també lluny dels seus millors registres, va continuar liderant a casa nostra amb un 17,6% de share i més de mig milió d’espectadors -536.000-. Tot i això, “la nostra” va ser la cadena líder de la franja, ja que els seus competidors més directes sembla que no acaben d’agradar a Catalunya. “Gran Hermano” ja no és el que era. El reality insígnia de Telecinco es va enfonsar fins el 14,7% de quota de pantalla i va assolir 278.000 espectadors. Sense cap mena de dubte, el format de Mediaset està davant de la seva pitjor temporada. Per darrere, també hem de destacar els mals resultats d”Splash, famosos al agua”. El talent d’Antena3 ha perdut el seu factor sorpresa i es va enfonsar fins el 8,1% de share i els 196.000 espectadors. La cadena del grup Planeta es va veure superada per la sèrie “El Mentalista” de la seva germana petita, La Sexta.

AUDIÈNCIES 15 D’ABRIL:

TV3 va liderar, no només el prime time, sinó la resta del dia amb contundència. La cadena pública va superar a Telecinco amb més de 4 punts d’avantatge. Antena3 baixa fins al tercer lloc del podi. Molt bona dada ahir de 8TV. La cadena del grup Godó va assolir una de les seves millors dades de la història amb un 5,8%. La Sexta i Cuatro, per darrere de “La privada de Catalunya”.

  • TV3: 16,3%
  • Telecinco: 12,6%
  • Antena 3: 9,7%
  • La 1: 5,9%
  • 8TV: 5,8%
  • La Sexta: 5,7%
  • Cuatro: 4,7%
  • Neox: 2,8%
  • Divinity: 2,4%
Etiquetat , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: