TVE no ensenya les preguntes dels periodistes sobre el cas Bàrcenas a Cospedal

El director del departament d'informatius, Julio Somoano, ha estat un dels blancs de les crítiques.

El director del departament d’informatius, Julio Somoano, ha estat un dels blancs de les crítiques.

Nova polèmica a TVE. Ahir, durant la roda de premsa de la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, l’ens públic va tallar el senyal del Canal 24h quan els periodistes procedien a preguntar-li a la dirigent popular sobre el “cas Bárcenas”. TVE va passar aleshores, a oferir el butlletí de les 13h, sense emetre la sèrie de preguntes sobre el cas de la suposada comptabilitat “B” del Partit Popular. Poc després, el Canal 24h va tornar a l’emissió en directe de la roda de premsa, tot i que en aquell moment, Cospedal ja tractava el tema dels escarnis. Davant de les crítiques de molts espectadors, la cadena pública ha sortit al pas de les acusacions d’omissio de la informació, argumentant que la roda de premsa s’ha pogut seguir per l’aplicació per mòvils que té disponible l’ens públic. Igualment, hem de dir que la roda de premsa no es pot veure íntegrament a la web de TVE. Mentrestant, la cadena pública estatal continua en caiguda lliure a Catalunya, on en un any, ha perdut més de 2 punts d’audiència.

Etiquetat ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: