Telecinco s’emporta un prime time repartit

TV3 es va veure superada per Telecinco al prime time

TV3 es va veure superada per Telecinco al prime time

Bona elecció de Telecinco per a les nits dels dimarts. La cadena de Mediaset sembla que ha encertat amb la sèrie “El Don de Alba”. Ahir, en la seva segona emissió, la nova ficció va liderar el prime time a Catalunya amb un 12,2% de quota de pantalla i 339.000 espectadors de mitjana. Paral·lelament, TV3 va oferir un nou reportatge del “Sense Ficció” amb un resultat discret: 7,5% de share i 258.000 seguidors. Abans, també hem de destacar la dada a l’acces prime time de “El Intermedio”. El programa presentat per “El Gran Wyoming”, va tenir de convidat a Andreu Buenafuente i va assolir un bon 10,4% de share i 358.000 espectadors. Posteriorment, La Sexta va oferir dins del contenidor “El Taquillazo” la pel·lícula “Noche en el museo 2” amb menys èixt que l’anterior espai: 7,4% de share i 199.000 espectadors. Per darrere, la sèrie “Castle” va aconseguir un 9% de quota i 297.000 espectadors.

8TV TORNA A LA NORMALITAT:

La cadena del grup Godó torna als seus registres habituals amb un 4,1% d’audiència. Cal destacar el bon paper dels seus programes capdavanters: “Arucitys” va assolir un 6,1% de share i 113.000 espectadors. Per la seva banda, “8 al dia” va aconseguir un 6,7% de share i 169.000 seguidors. Finalment, “Migdia”, va assolir una de les seves millors dades amb un 4,7% de quota i 34.000 espectadors, lluny però, de “Els Matins”. El matinal de TV3 va registrar un 19,8% i 121.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 16 D’ABRIL:

TV3 líder del dia a dos punts de distància de Telecinco. La cadena de Mediaset retalla distàncies i ahir es va situar a més de 3 punts d’avantatge d’Antena3. La Sexta continua amb bons registres, per davant de Cuatro i la1. La pública estatal continua en caiguda lliure a Catalunya. Divinity, la cadena temàtica més vista del dia.

  • TV3: 14,2%
  • Telecinco: 12,2%
  • Antena3: 8,6%
  • LaSexta: 6,3%
  • Cuatro: 5,8%
  • La1: 5,8%
  • 8TV: 4,1%
  • Divinity: 3,1%

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: