Antena3 s’emporta un prime time repartit

La sèrie "Con el culo al aire" va estrenar la seva segona temporada liderant a Catalunya.

La sèrie “Con el culo al aire” va estrenar la seva segona temporada liderant a Catalunya.

Repartiment del prime time d’ahir en el qual, cap dels espais va liderar amb contundència. Tot i això, Antena3 va ser la cadena més seguida d’aquesta franja, gràcies a la bona dada de la sèrie “Con el culo al aire”. La comèdia, que estrenava ahir la seva segona temporada, va assolir un bon 15,7% de quota de pantalla i 446.000 espectadors de mitjana durant la quasi hora i mitja de duració. Per darrere, va quedar l’“APM?”, ahir amb un resultat lluny de les seves millors xifres: 14% de share i 451.000 seguidors. Posteriorment, el programa de consum “Lletra Petita”, conduït per Lídia Heredia va abaixar aquesta dada fins el 12,8% de quota i els 403.000 espectadors. Cal destacar la bona acceptació que està tenint la sèrie nord-americana “Homeland” a Cuatro. La ficció va assolir ahir un 10,7% i 343.000 espectadors amb el primer capítol i un 12,4% de share i 327.000 seguidors amb el segon.

8TV AMB RESULTATS HABITUALS:

Després d’uns dies d’excel·lents resultats, la cadena del grup Godó torna als seus registres habituals. Ahir, l’“Arucitys” va aconseguir un 6,2% de quota de pantalla i 116.000 espectadors. Per la seva banda, “8 al dia” de Josep Cuní, va abaixar les seus xifres habituals amb un 5,5% de share i 129.000 seguidors. Finalment, cal destacar el mal paper de “Migdia”, el matinal conduït per Ruth Jiménez. L’espai es va quedar ahir amb un pobre 2,6% de share i 21.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 17 D’ABRIL:

Tot i la bona dada d’Antena3 al prime time, la cadena del grup Atresmedia es va quedar al tercer graó del podi. TV3 va liderar el dia a més de 3 punts d’avantatge de Telecinco. La1 va guanyar als seus competidors; Cuatro i La Sexta. FDF va ser la cadena temàtica més vista del dia a Catalunya.

  • TV3: 15,1%
  • Telecinco: 11,7%
  • Antena3: 10,8%
  • La1: 6,2%
  • Cuatro: 5,5%
  • LaSexta: 5,4%
  • 8TV: 3,7%
  • FDF: 2,7%
  • Divinity: 2,6%
Etiquetat , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: