Crackòvia+Polseres Vermelles = TV3 líder

La sèrie d'Albert Espinosa ha aconseguit bons resultats durant tota la temporada.

La sèrie d’Albert Espinosa ha aconseguit bons resultats durant tota la temporada.

Com és habitual, els dilluns és territori de TV3. La pública catalana domina quasi bé, tot el dia, sobretot,a la franja del prime time. Ahir, gràcies al binomi format per “Crackòvia” ila sèrie “Polseres Vermelles”, la nostra va liderar amb contundència tot el vespre. Primerament, gràcies a la sàtira esportiva produïda per Minoria Absoluta. L’espai d’humor va assolir un excel·lent 21,7% de share i 736.000 espectadors. Posteriorment, “Polseres Vermelles” va tancar la temporada amb un 21,6% de quota de pantalla i 684.000 seguidors. Per darrere van quedar les altres propostes. “Gran Hermano” va aconseguir un 14,6% de share i 293.000 seguidors, per davant del discret 9% de quota i els 228.000 espectadors d'”Splash, famosos al agua”. El talent de famosos s’enfonsa cada dia que passa i actualment, està lluny dels registres que va aconseguir a les primeres edicions. Per la seva banda, “Gran reserva” va tancar els llocs d’honor amb un 6,8% de share i 211.000 seguidors. La sèrie de La1, no acaba d’agradar a Catalunya.

AUDIÈNCIES 22 D’ABRIL:

Al global del dia, TV3 es va imposar amb molta diferència. Cal destacar el bon paper de La Sexta. La cadena del grup Atesmedia va quedar per davant de La1, que està en caiguda lliure a Catalunya. 8TV per davant de Cuatro.

  • TV3: 17%
  • Telecinco: 11,4%
  • Antena3: 9,9%
  • LaSexta: 7,7%
  • La1: 6,5%
  • 8TV: 4,3%
  • Cuatro: 4,2%
  • Divinity: 2,2%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: