L'”APM?” lidera un prime time repartit

L'"APM?" segueix en bona forma i ahir va liderar la seva franja.

L'”APM?” segueix en bona forma i ahir va liderar la seva franja.

Com és habitual, l'”APM?” va ser el programa més vist al prime time de Catalunya. Ahir, el veterà programa de zàpping va assolir un 17,6% de quota de pantalla i 588.000 espectadors. Bona dada per un dels puntals de TV3 que continua aconseguint liderar la primera part de la franja. Posteriorment però, “la nostra” va abaixar l’audiència considerablement amb l’espai de consum “Lletra Petita”. El programa presentat per Lídia Heredia va registrar, el dia del seu comiat, un discret 11,5% de share i 361.000 espectadors de mitjana. Tot i això, TV3 va liderar la segona part del prime time. A poca distància , l’espai conduït per Jorge Javier Vázquez, “Hay una cosa que te quiero decir” va registrar un 11,1% de quota de pantalla i 227.000 seguidors. Per darrere, la sèrie “Homeland” a Cuatro va aconseguir una bona dada; 9,5% de quota de pantalla i 300.000 espectadors. Cal destacar també, la discreta acollida d’un nou capítol de “Con el culo al aire” d’Antena3. La ficció va quedar-se amb un 8,9% de quota i 253.000 seguidors. Pel que fa al futbol, el partit entre el Borussia i el Reial Madrid va assolir a Canal+ un 4,3% de share i 130.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 24 D’ABRIL:

  • TV3: 14,8%
  • Telecinco: 10,4%
  • Antena 3: 8,9%
  • La Sexta: 5,8%
  • Cuatro: 5,7%
  • La 1: 5,4%
  • 8TV: 3,7%
  • Divinity: 3,1%
  • Neox: 2,7%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: