TV3 continua liderant el prime time dels dijous

Tot i el discret resultat d'ahir, "Polònia" va liderar la segona part del prime time.

Tot i el discret resultat d’ahir, “Polònia” va liderar la segona part del prime time.

TV3 va estrenar ahir “La meva” un nou programa, presentat per Roger de Gràcia, i que fa un repàs dels 30 anys d’història de la pública catalana. “La meva” va debutar amb uns resultats similars dels que va aconseguir l’última entrega de “Veterinaris” la setmana passada: 580.000 espectadors i un 16,6% de quota de pantalla. Tot i aquestes dades, hem de veure com evoluciona l’espai les propers jornades. Posteriorment, “Polònia” va assolir un dels resultats més discrets de la temporada amb un 15% de share i 478.000 seguidors. Paral·lelament, la veterana ficció “Cuéntame cómo pasó” de La1 va aconseguir 414.000 espectadors i un 13,2% de quota de pantalla. També hem de destacar la dada que va assolir el partit de bàsquet entre el Barça i el Panathinaikos a Esport3. L’espai va aconseguir un 12,1% de quota de pantalla i 398.000 espectadors. Una setmana més, hem de destacar el mal resultat de “La hora de José Mota”. El programa del còmic manxec, tot i haver renovat per una temporada més amb Telecinco, no pot competir amb les principals opcions de la nit. Ahir, novament, es va quedar amb un 8% de share i 229.000 seguidors. Finalment, hem de destacar la bona dada de “Divendres” a la tarda de TV3. El programa de “El Terrat” va assolir un 18,2% de quota de pantalla i 331.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 25 D’ABRIL:

TV3 va liderar el dia amb solvència a més de 4 punts de distància amb Telecinco. Antena3 en tercera posició. La1 es va impoasar a La Sexta. Per la seva banda, hem de destacar el bon resultat de 8TV, superant a Cuatro. Fdf va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • TV3: 14,5%
  • Telecinco: 10,2%
  • Antena 3: 8,8%
  • La1: 7,2%
  • La Sexta: 6,2%
  • 8TV: 4,6%
  • Cuatro: 4,1%
  • FdF: 2,3%
  • Neox: 2,2%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: