“Salvados” de rècord: 787.000 espectadors de mitjana.

Jordi Èvole va tractar ahir l'accident del metro de València de fa 7 anys.

Jordi Èvole va tractar ahir l’accident del metro de València de fa 7 anys.

Excel·lent dada de “Salvados” ahir. L’espai dirigit i presentat per Jordi Èvole va aconseguir una d eles seves millors dades de la història a Catalunya. El programa de “El Terrat” va assolir un 22,3% de quota de pantalla i 787.000 espectadors de mitjana, amb el reportatge dedicat a l’accident del metro de València de fa set anys. Jordi Èvole s’ha convertit, sense cap mena de dubte, en un dels referents periodístics del país. En segona posició va quedar la pel·lícula que va oferir La1, “Plan Oculto”. L’espai va aconseguir també una de les seves millors dades de la temporada amb un 17,3% de share i 521.000 espectadors. La tercera opció de la nit va ser el “30 minuts” de TV3 amb el reportatge “Els nens robats”. El veterà programa informatiu va quedar-se amb un discret 11,1% de quota de pantalla i 393.000 seguidors. Finalment, el talent “Tú sí que vales” va tancar els llocs d’honor amb un 9,8% de share i 245.000 espectadors.

Per la seva banda, el prime time de dissabte va estar força repartit. “El Gran Debate“, el programa produït per La Fábrica de la Tele, va aconseguir un 13,5% de share i 289.000 espectadors. Paral·lelament, el cinema d’Antena3 va assolir una dada inferior; 11,6% de quota de pantalla i 338.000 espectadors. Per darrere, “La Partida de TV3” no va arribar al 10% i 277.000 seguidors. El concurs presentat per Javier Estrada no aconsegueix bons resultats. Finalment, “La Sexta Noche”, amb un 6,6% de share i 164.000 espectadors i el cinema a Cuatro, 4,1% de quota i 127.000 seguidors, van tancar els llocs d’honor de la nit de dissabte.

AUDIÈNCIES 28 D’ABRIL:

Com és habitual, Antena3 va ser la cadena més vista del dia per davant de TV3. Cal destacar el bon paper de La1. L’ens públic es va imposar a les altres opcions. Telecinco en quart lloc. La Sexta per davant de Cuatro. FdF va ser la cadena temàtica més vista del dia. 8tv no aconsegueix bons resultats i troba a faltar els seus programes capdavanters al cap de setmana.

 • Antena3: 11,3%
 • TV3: 9,2%
 • La1: 8,4%
 • Telecinco: 8%
 • LaSexta: 7,5%
 • Cuatro: 7,2%
 • FdF: 3,3%
 • 8tv: 2,6%
 • Xplora: 2,1%

AUDIÈNCIES GLOBALS ABRIL:

Dos dies abans que s’acabi el mes, TV3 és líder per davant de Telecinco. Sembla que la cadena de Mediaset pot quedar davant d’Antena3. Gràcies als caps de setmana, on es concentren més espectadors de franges d’edat més elevades, La1 es posiciona per davant de La Sexta i Cuatro. Tot i alguns bons dies, 8tv, no pot acostar-se al 4% de quota de pantalla. FdF és la cadena temàtica més vista a casa nostra.

 • TV3: 14,1%
 • Telecinco: 10,7%
 • Antena3: 10,5%
 • La1: 7,2%
 • LaSexta: 6%
 • Cuatro: 5,3%
 • 8tv: 3,5%
 • FdF: 2,3%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: