“Crackòvia” líder del prime time

La sàtira esportiva segueix aconseguint bons resultats.

La sàtira esportiva segueix aconseguint bons resultats.

Poques sorpreses al prime time d’ahir dilluns. TV3 va liderar amb comoditat, tot i que no amb la solvència d’altres dies. Primerament, “Crackòvia” va tornar a ser el programa més vist de la franja del prime time amb uns bons resultats. La sàtira esportiva va assolir un excel·lent 19,6% de quota de pantalla i 651.000 espectadors. Tot i aquests resultats, “la nostra” va abaixar aquestes dades fins al 15% de share i els 453.000 espectadors amb l’estrena de la segona temporada de la sèrie “Gran Nord”. La ficció, produïda per Veranda TV, va aconseguir uns registres inferiors a la mitjana de la temporada passada, quan es va situar en un 16,1% de share. Paral·lelament, la sèrie “El Mentalista” de La Sexta va ser l’espai més vist a la resta de les propostes estatals, amb un bon 11,8% de quota de pantalla i 382.000 espectadors. Per darrere, a molt poca distància, “Gran Hermano” no va convèncer amb un 11,8% de share i 265.000 seguidors de mitjana. Tot i això, el reality es va imposar al seu immediat competidor, “Splash, famosos al agua”. El talent de famosos va tancar la temporada -i veurem si n’hi ha una segona-, amb un 11,2% de share i 278.000 espectadors. Finalment, la sèrie “Gran Reserva” a La1, va assolir un discret 9,3% de quota de pantalla i 265.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 29 D’ABRIL:

Gràcies a les bones dades a la franja del prime time, TV3 va liderar amb comoditat el global del dia. Per darrere, els dos grans grups de comunicació estatals es barallen per assolir la segona posició. Gran dada de La Sexta, imposant-se a La1, 8tv i Cuatro. Per la seva banda, la cadena del Grup Godó va imposar-se a la segona cadena de Mediaset. Xplora i Neox van compartir el rànquing de cadena temàtica més vista.

  • TV3: 16,9%
  • Antena3: 10,3%
  • Telecinco: 10,2%
  • LaSexta: 8,1%
  • La 1: 6,5%
  • 8tv: 4,6%
  • Cuatro: 3,4%
  • Xplora: 2,4%
  • Neox: 2,4%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: