TV3 líder del mes d’abril

TV3 continua líder a Catalunya per desè mes consecutiu.

TV3 continua líder a Catalunya per desè mes consecutiu.

Per desé mes consecutiu, TV3 ha estat la cadena més vista a Catalunya. “La nostra” ha tancat el mes d’abril amb una quota de pantalla del 14,3%, a més de 3,7 punts d’audiència de Telecinco. La cadena del grup Mediaset ha registrat un 10,6% de share global. A més, la cadena de Fuencarral ha trencar la inèrcia dels últims mesos, en els quals, Antena3 havia estat la segona cadena més vista. Precisament, l’emissora del grup Atresmedia ha abaixat els seus resultats fins el 10,4%, dada que la situa en el tercer lloc del rànquing. Per la seva banda, La1 segueix en caiguda lliure a Catalunya. L’ens públic estatal ha igualat la seva pitjor dada de la història, registrada també el novembre passat amb un 7,2% de quota. Seguidament, La Sexta ha assolit aquest mes d’abril un bon 6,1% per davant de Cuatro (5,3%) i 8tv (3,6%). La cadena del grup Godó no aconsegueix competir amb les principals opcions tot i haver-se situat per davant de Cuatro alguns dies del mes. Pel que fa als programes més vistos, el rànquing el lidera el partit d’anada de les semifinals de la Lliga de Campions entre el Bayern de Munic i el Barça. L’espai va aconseguir un 48,3% de quota de pantalla i 1.696.000 espectadors de mitjana. Finalment, també hem de destacar que a la resta de l’Estat, Telecinco amb un 13,6% de quota, s’ha imposat a Antena3, amb un 13%.

Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: