Telecinco s’emporta el prime time. Antena3 la més vista del dia.

"Hay una cosa que te quiero decir" va ser el programa més vist del prime time a #Catalunya.

“Hay una cosa que te quiero decir” va ser el programa més vist del prime time a Catalunya.

Ahir vam poder viure un prime time poc habitual amb la comètencia del partit entre el Barça i el Bayern de Munic. L’espai, tot i que s’oferia en cadenes de pagament, va alterar els habituals resultats dels dimecres. Igualment, el partit va assolir a Canal + un 8,2% de share i 245.000 espectadors, cosa que, com deiem, va afectar a la resta de les propostes de la nit. Una bona mostra d’això va ser que el programa de testimonis “Hay una cosa que te quiero decir” de Telecinco va ser l’espai del prime time amb una quota de pantalla més alta, 13,1%. Tot i això, el programa presentat per Jorge Javier Váquez es va quedar amb 271.000 espectadors a causa de l’extensa duració de l’espai. Per darrere,  l’“APM?” va aconseguir ser el programa més vist del prime time, si tenim en compte els espectadors globals: 377.000 espectadors de mitjana, però a un punt de l’espai de Mediaset pel que fa a la quota de pantalla: 12,1%. Posteriorment, el domini de la franja va passar a Antena3, gràcies a la sèrie “Con el culo al aire”. La ficció del grup Atresmedia va aconseguir un bon resultat amb un 11,7% de share i 325.000 espectadors de mitjana. Per darrere, Cuatro amb la sèrie “Homeland” va registrar un 9,3% de quota i 285.000 seguidors. La pel·lícula “Los vengadors” a La Sexta va tancar els llocs d’honor amb un 8,8% de share i 253.000 espectadors .  Finalment, cal destacar la bona dada del “Singulars” d’ahir, amb un 5,4% de share i 160.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 1 DE MAIG:

Antena3 va ser la cadena més vista del dia a un punt de distància de TV3. La pública catalana va pagar car el dia festiu i la manca d’alguns dels seus programes diaris habituals. Telecinco es va situar en tercer lloc, a molt poca distància de La1. Cuatro, sorprenentment, es va imposar a La Sexta. Divinity va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • Antena 3: 10,3%
  • TV3: 9,3%
  • Telecinco: 8%
  • La 1: 7,8%
  • Cuatro: 6,7%
  • La Sexta: 6,5%
  • Divinity: 3%
  • Super3/33: 2,9%
Etiquetat , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: