Els dijous, propietat de TV3

"La meva", conduït per Roger de Gràcia va aconseguir ahir més de 700.000 espectadors a Catalunya.

“La meva”, conduït per Roger de Gràcia va aconseguir ahir més de 700.000 espectadors a Catalunya.

Molt bona dada de TV3 al prime time d’ahir. La segona entrega de “La meva” va ser el programa més vist de la franja amb un excel·lent 22,4% de quota de pantalla i 701.000 espectadors. Posteriorment, el lideratge de la pública catalana va continuar amb “Polònia”. La sàtira política va ser l’espai més vist de la segona part del prime time amb un 20,2% de share i 663.000 seguidors. Paral·lelament, la veterana sèrie de La1 “Cuéntame cómo pasó” va ser l’alternativa a TV3 amb un 13,4% de quota de pantalla i més de 442.000 espectadors de mitjana. Poc després, l’ens públic estatal va oferir un nou capítol del programa gastronòmic “Un país para comérselo”, també amb bones dades: 12,2% de share i 265.000 espectadors. Per la seva banda, la pel·lícula “Se busca”, que va oferir ahir Antena3 no va poder superar el 9% de quota de pantalla i els 225.000 seguidors. Qui tampoc va assolir bons resultats va ser José Mota amb el seu programa d’humor a Telecinco. En el comiat de la seva primera temporada a la cadena de Mediaset, el còmic manxec només va poder aconseguir un discret 7,2% de share i 211.000 seguidors. Tot i això, la cadena de Fuencarral ja ha anunciat que Mota tindrà una nova temporada. Finalment, cal destacar els bons resultats de la sèrie “La Riera” a les sobretaules catalanes. La ficció va assolir ahir un 24,1% de share i 458.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 2 DE MAIG:

TV3 va liderar amb comoditat ahir, a 5 punts d’avantatge amb Telecinco. Antena3 tercera. La1 va aconseguir superar a La Sexta. Molt bona dada de 8tv ahir. La cadena del grup Godó va superar a Cuatro.

  • TV3: 16,2%
  • Telecinco: 10,2%
  • Antena3: 9,4%
  • La1: 7,7%
  • LaSexta: 6,5%
  • 8TV: 4,7%
  • Cuatro: 3,3%
  • La2: 2,2%
Etiquetat , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: