Antena3 líder d’un diumenge molt repartit

La pel·lícula "Ironman", que va oferir La1 ahir, va liderar la segona part del prime time a Catalunya.

La pel·lícula “Ironman”, que va oferir La1 ahir, va liderar la segona part del prime time a Catalunya.

Repartiment del prime time d’ahir diumenge. La franja nocturna d’ahir va estar dividida entre “Salvados” i la pel·lícula que va oferir La1. Primerament, el programa dirigit per Jordi Èvole va liderar la primera part de la franja amb un 16,4% de quota de pantalla i 516.000 espectadors de mitjana. L’espai produït per “El Terrat”, tot i ser el més vist de la franja, va quedar molt lluny de les seves xifres habituals amb l’entrega titulada “¿Qué comemos?”. Tot seguit, com hem dit, La1 va agafar el relleu de La Sexta i va ser la cadena més vista de la segona part de la franja amb el film “Ironman”. La pel·lícula va assolir un bon 18% de share i 517.000 seguidors. Per la seva banda, el “30 minuts” d’ahir es va quedar amb un discret 10,1% de quota de pantalla i 324.000 espectadors. El veterà programa de reportatges no passa pel seu millor moment, ja que porta un seguit de setmanes registrant unes dades discretes. També hem de destacar els resultats de les curses del Gran Premi d’Espanya de Motociclisme disputades al circuit de Xerez. La cursa de la categoria “reina”, la de MotoGP, va assolir un bon 34,8% de share i 641.000 espectadors, arribant als 667.000 a l’espai de la postcursa. Tot i aquestes registres, les dades d’ahir queden lluny de les d’anteriors curses.

AUDIÈNCIES 5 DE MAIG:

Com és habitual els caps de setmana, TV3 no va ser la cadena líder d’ahir. Antena3 va escalar fins a la primera posició del rànquing per davant de Telecinco. Per la seva banda, La1, tot i apujar el seu share mitjà, queda lluny de les primeres opcions del dia. Cuatro va guanyar a La Sexta i FdF va ser la cadena temàtica líder del dia.

  • Antena 3: 12,7%
  • Telecinco: 12%
  • TV3: 10%
  • La 1: 9,8%
  • Cuatro: 5,4%
  • La Sexta: 4,8%
  • FDF: 2,7%
  • Clan: 2,6%
  • 8TV: 2,3%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: