“Crackòvia” imparable, “Gran Nord” punxa

"Crackòvia" va aconseguir ahir més de 700.000 espectadors de mitjana.

“Crackòvia” va aconseguir ahir més de 700.000 espectadors de mitjana.

“Crackòvia” segueix en bona forma. Ahir, una setmana més, la sàtira esportiva va ser el programa més vist de la franja del prime time amb un 20,8% de quota de pantalla i 700.000 espectadors de mitjana. L’espai produït per “Minoria Absoluta” és, sense cap mena de dubte, un dels puntals de TV3. Tot i aquestes dades, la pública catalana va cedir el liderat seguidament, com a conseqüència de les discretes dades de la sèrie “Gran Nord”. La ficció de “la nostra” va assolir un pobre 14,1% de share i 447.000 espectadors. Paral·lelament, La1 va ser la cadena líder amb una altra ficció; “Águila Roja”. El retorn de la sèrie a l’ens públic va assolir un excel·lent 17,8% de quota de pantalla i 534.000 espectadors. Sembla doncs, que a TV3 li ha sortit un fort competidor a les nits dels dilluns.

AUDIÈNCIES 6 DE MAIG:

TV3 va ser la cadena líder del dia per davant de Telecinco. Sembla doncs, que la cadena de Mediaset s’imposa a Antena3. Gràcies als bons resultats al prime time, La1 s’acosta a la cadena del grup Atresmedia. LaSexta a molta distància de La1. Cal destacar la bona dada de 8TV. La cadena del grup Godó va quedar per davant de Cuatro. Neox va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • TV3: 16,3%
 • Telecinco: 11,8%
 • Antena3: 9,5%
 • La1: 8,9%
 • LaSexta: 6,1%
 • 8TV: 4,6%
 • Cuatro: 4%
 • Neox: 2,8%
 • Divinity: 2,2%
 • FdF: 1,8%

ACUMULAT MAIG:

Els primers 7 dies de maig s’han tancat amb TV3 líder. Telecinco segona a poca distància d’Antena3. La1 a distància de La Sexta. Tot i els bons resultats d’ahir, 8TV encara per darrere de Cuatro. De moment, FdF és al cadena més vista del que portem de mes.

 • TV3: 12,6%
 • Telecinco: 10,7%
 • Antena3: 10,4%
 • La1: 8,3%
 • LaSexta: 5,9%
 • Cuatro: 4,8%
 • 8TV: 3,5%
 • FdF: 2,4%

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: