TV3 líder del prime time gràcies al “Sense ficció”

El documental "Hola, Europa" que va oferir TV3 va ser seguit per més de 656.000 espectadors.

El documental “Hola, Europa” que va oferir TV3 va ser seguit per més de 656.000 espectadors.

Ahir al vespre, Tv3 va assolir el liderar del prime time gràcies a la bona dada del “Sense ficció”. El veterà programa informatiu de la pública catalana va oferir el documental “Hola, Europa” sobre la possible independència de Catalunya i la seva posterior entrada a la UE. Amb aquest espai, TV3 va assolir un excel·lent 19,8% de quota de pantalla i 656.000 espectadors. Paral·lelament, La Sexta va oferir la pel·lícula “Iron Man 2” amb bons resultats. El film del superheroi va aconseguir la segona plaça de la nit amb un 16,6% de share i 453.000 seguidors de mitjana. Seguidament, també hem de valorar positivament les dades de “Master Chef”. El talent de cuina de La1 va registrar la seva millor dada de la temporada a Catalunya amb un 10,5% de quota i 322.000 espectadors. D’igual manera, la sèrie “Castle” a Cuatro també va destacar amb un 9,8% de share i 325.000 seguidors. La ficció nor-americana s’ha convertit en un dels puntals de la filial de Mediaset als prime times d’entre setmana. Finalment, les dues sèrie que van oferir els dos grans grups de comunicació estatals van registrar unes dades discretes. Per una banda, “Gran Hotel” d’Antena3 es va quedar amb un 8,3% de share i 245.000 espectadors. I per l’altra, “El don de Alba” amb un 7,2% de quota i 201.000 seguidors.

AUDIÈNCIES 7 DE MAIG:

Tv3 va liderar el dia a més de 4 punts de distància de Telecinco. La cadena de Mediaset, un dia més, per davant d’Antena3. La Sexta supera a La1. La pública estatal no aconsegueix competir amb les principals opcions del dia. 8TV per darrere de Cuatro. Divinity va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • TV3: 15,9%
  • Telecinco: 11,2%
  • Antena3: 9,6%
  • LaSexta: 8,1%
  • La1: 6,8%
  • Cuatro: 5,9%
  • 8TV: 3,8%
  • Divinity: 2,7%
  • Neox: 2,4%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: