L'”APM?” i “Con el culo al aire”, líders del prime time

L'"APM?" segueix en bona forma i ahir va superar el mig milió d'espectadors.

L'”APM?” segueix en bona forma i ahir va superar el mig milió d’espectadors.

Com és habitual, TV3 va liderar la primera part del prime time gràcies a un dels seus puntals d’audiència, l”APM?”. El veterà programa de zàpping és un dels espais forts de la pública catalana i ahir, es va convertir en l’espai més vist de la franja amb un bon 16,1% de quota de pantalla i 521.000 espectadors. Posteriorment i tot i aquestes dades, TV3 va perdre el liderat a causa del discret resultat de l’estrena de “Per sempre (o no)”. El nou espai va registrar un 11,4% de share i 359.000 espectadors i va perdre el liderat que havia aconseguit l’“APM?” en favor de la sèrie d’Antena3, “Con el culo al aire”. La ficció del grup Atresmedia va assolir ahir un 11,4% de quota de pantalla i 318.000 espectadors durant la més d’hora i mitja que va durar. També hem de destacar el bon paper de la pel·lícula que va oferir La Sexta, “El secreto de Thomas Crowne”. El film, protagonitzat per Pierce Brosnan, va aconseguir un bon 11,3% de share i 302.000 espectadors. Finalment, també ens hem de fer ressó de l’estratosfèrica dada del “TN Migdia” d’ahir. L’informatiu va registrar un excel·lent 28,7% de quota de pantalla i 570.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 8 DE MAIG:

TV3 va ser la cadena més vista del dia a Catalunya a quasi 3 punts de distància de Telecinco. Antena3 a un punt de la cadena del grup Mediaset. La Sexta va assolir una de les seves millors dades superant el 7% d’audiència. La1 segueix en caiguda lliure a casa nostra. Empat amb una bona xifra, entre 8TV i Cuatro. Divinity va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • TV3: 14%
 • Telecinco: 11,3%
 • Antena3: 10,3%
 • LaSexta: 7,3%
 • La1: 5,4%
 • Cuatro: 5%
 • 8TV: 5%
 • Divinity: 2,5%
 • FdF: 2,3%

AUDIÈNCIES ACUMULADES MAIG:

Després de vuit dies, Tv3 segueix líder a més de punts de diatància de Telecinco. Antena3 en tercera posició. A molta distància, hi trobem La1. La pública estatal, de moment s’imposa a La Sexta. Igualment, Cuatro s’imposa a 8TV. Lliuta aferrissada entre les temàtiques. Provisionalment, Divinity s’imposa a FdF.

 • TV3: 13,2%
 • Telecinco: 10,9%
 • Antena3: 10,3%
 • La1: 7,7%
 • LaSexta: 6,3%
 • Cuatro: 5%
 • 8TV: 3,7%
 • Divinity: 2,4%
 • FdF: 2,3%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: