TV3 líder del prime time. Chicote torna amb força

Alberto Chicote va tornar amb força a les nits dels dijous.

Alberto Chicote va tornar amb força a les nits dels dijous.

TV3 va liderar amb comoditat la nit d’ahir dijous. A la primera part del prime time, “La meva” va assolir la primera posició de la franja amb un bon 17,7% de quota de pantalla i 549.000 espectadors. Posteriorment, “Polònia” va apujar aquestes dades fins el 18,9% de share i els 597.000 seguidors. Molt bon moment per a la sàtira política de Minoria Absoluta, aconseguint, setmana rere setmana uns excel·lents resultats. Paral·lelament, cal destacar el bon retorn del chef Alberto Chicote amb “Pesadilla a la cocina”. El programa de La Sexta va assolir un bon 12,5% de share i 380.000 espectadors, per sobre de la mitjana estatal. Per la seva banda, Mediaset va estrenar una nova programació traslladant “Gran Hermano” a les nits de dijous. El reality de Telecinco va aconseguir un 13,4% de quota de pantalla i 266.000 seguidors, millorant els resultats que fins la setmana passada, aconseguia “La Hora de José Mota” a la mateixa franja. Cal destacar també, el mal resultat d’Antena3 amb la pel·lícula “En honor a la verdad”, amb un pobre 5,6% de share.

AUDIÈNCIES 9 DE MAIG:

  • TV3: 14,9%
  • Telecinco: 11%
  • Antena 3: 9,5%
  • La1: 7,2%
  • La Sexta: 6,6%
  • Cuatro: 4,9%
  • 8TV: 4,5%
  • FdF: 2,7%
  • Divinity: 2,3%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: