Els treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio protestaran demà amb una festa al Moll de La Fusta

Després de diverses mobilitzacions i davant dels rumors d’un proper ERO a TV3 i a Catalunya Ràdio,  els treballadors d’aquests dos mitjans públics celebren una reivindicativa festa al Moll de la Fusta de Barcelona amb la intenció d’advertir del risc d’una nova retalla prevista a l’avantprojecte dels pressupostos del 2013. Segons la plataforma “Tots som TV3”, “l’acte, reivindicatiu, gratuït i obert a tothom” vol també ” donar les gràcies al públic que durant 30 anys ha donat suport a TV3 i l’ha convertida en una televisió forta i de qualitat. Però al mateix temps volem advertir del perill que suposaria una nova reducció dels pressupostos que pot deixar el model actual molt debilitat”. Al llarg dels últims dies, els treballadors de la CCMA han promocionat els actes de demà mitjançant diferents vídeos amb algunes cares conegudes de diversos àmbits de la societat catalana. La jornada comptarà amb activitats per a tots públics a partir de les 12 del migdia, i més tard, a partir de les 17h, es comptarà amb la presència de grups com Gossos, Lax’n Busto, Els Catarres o Pastora.

2 thoughts on “Els treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio protestaran demà amb una festa al Moll de La Fusta

  1. Pobre Periodista ha dit:

    Els treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio han de poder continuar oagant el jardiner de l’unifamiliar, els conjunts d’Anonio Miró i el veterinari del gos (de marca). Ajudem aquest malhaurats que cobren 6.000 al mes i aguantem com ells ens tracten de pollosos de merda.

  2. Pobre Periodista ha dit:

    Els treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio han de poder mantenir el jardiner de l’unifamiliar, la segona residència, els conjunts d’Antonio Miró i el gos (de marca). Ajudem aquests malhaurats que cobren 6.000 euros al mes i aguantem com -als atres – ens tracten de pollosos ignorants de merda.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: