TV3 guanya el duel de la Fòrmula 1

TV3 es va emportar el duel amb Antena3 a Catalunya.

TV3 es va emportar el duel amb Antena3 a Catalunya.

La Fòrmula 1 va ser, sense cap mena de dubte, l’espai més vist ahir diumenge. La cursa disputada a Montmeló va aconseguir una audiència acumulada de més d’1.271.000 espectadors, repartits entre les emissions de TV3 i Antena3. Tot i aquestes dades, la pública catalana va guanyar al seu competidor estatal amb diferència; “la nostra” va assolir un 35,9% de quota de pantalla i 817.000 espectadors i Antena3, un 20% de share i 454.000 seguidors. Posteriorment, al prime time, no hi va haver cap novetat. “Salvados”, de Jordi Èvole va tornar a ser el programa més vist de la franja amb 492.000 esepctadors i un 14,6% de share. Tot i que no va ser una de les seves millors dades, el programa de “El Terrat” va guanyar al seu competidor, el “30 minuts”que només va poder registrar un 10% de quota de pantalla i 345.000 espectadors. Pel que fa al bàsquet, la final de l’Eurolliga entre l’Olimpiacos i el Reial Madrid va acumular 271.000 espectadors, repartits entre les dues cadenes que el van oferir: Esport3, amb 144.000 i un 4,4% de share i Teledeporte, amb un 3,9% de quota i 127.000 seguidors. Posteriorment, el format talent de Telecinco, “Tú sí que vales” va annotar un bon 12,6% de quota i 295.000 espectadors. Igualment, hem de comentar l’estrena de Cuatro “Un príncipe para Corina”. El reality va millorar les dades que estava registrant el programa de l’aventurer Jesús Calleja, “¿Qué hago yo aquí“, i va assolir un 6,3% de share i 211.000 espectadors. Finalment, a la segona part de la franja, la pel·lícula “El mejor” que va oferir Antena3 va ser l’espai més vist amb un 15,1% de quota i 484.000 seguidors.

AUDIÈNCIES 12 DE MAIG:

Com acostuma a passar els caps de setmana, Antena3, gràcies a la seva programació de tot el dia, va ser la cadena més vista a Catalunya. TV3, a poca distància. Per la seva banda, Telecinco es va imposar a La1 i a La Sexta. Cuatro, a molt poca distància de la segona cadena del grup Atresmedia. FdF va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • Antena 3: 14%
  • TV3: 13,5%
  • Telecinco: 8,1%
  • La 1: 7,9%
  • La Sexta: 5,3%
  • Cuatro: 5,2%
  • FdF: 2,4%
  • Neox: 2,4%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: