“Crackòvia” imparable a les nits dels dilluns

"Crackòvia" va ser el programa més vist del prime time

“Crackòvia” va ser el programa més vist del prime time

“Crackòvia” segueix sent un dels programes capdavanters de TV3. Ahir, el programa de sàtira política va assolir un 19,8% de quota de pantalla i 676.000 espectadors. Tot i aquest domini, “la nostra” va perdre el liderat a la segona part de la franja a causa de la “punxada” de “Gran Nord”. La sèrie produïda per Veranda TV no aconsegueix bons resultats aquesta segona temporada i ahir es va qedar amb un discret 11,5% de share i 356.000 seguidors. Per la seva banda, “Águila Roja” a La1 va ser el clar dominador gràcies al 14,9% de share i els 458.000 espectadors d’ahir.

8TV PER DARRERE DE CUATRO:

Per la seva banda, la cadena del grup Godó segueix augmentant la seva audiència mitjana, tot i que ahir es va situar per darrere de Cuatro. “Arucitys” va ser el programa de 8TV amb més quota de pantalla, amb un 6,3% i 123.000 espectadors. En segon lloc, “8 al dia” de Josep Cuní va assolir un 5,7% de share i 142.000 seguidors. Finalment, “Migdia”, l’aposta matinal de “la privada de Catalunya” no acaba de quallar i ahir no va poder superar el 3% de quota de pantalla i els 23.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 13 DE MAIG:

Gràcies a les bones dades del prime time, TV3 va liderar el dia a més de 5 punts de Telecinco. La cadena de Mediaset per davant d’Antena3 a Catalunya. La1 va superar a La Sexta. La segona cadena del grup Atresmedia es va situar per davant de Cuatro. Finalment, Neox va ser la temàtica més vista del dia.

 • TV3: 16,3%
 • Telecinco: 11,3%
 • Antena3: 9,5%
 • La1: 7,8%
 • LaSexta: 6,2%
 • Cuatro: 4,7%
 • 8TV: 4,3%
 • Neox: 2,4%
 • Divinity: 2,3%

PROVISIONAL MAIG:

 • TV3: 10,5%
 • Antena3: 10,6%
 • Telecinco: 10,5%
 • La1: 7,7%
 • LaSexta: 6%
 • Cuatro: 5%
 • 8TV: 3,6%
 • Neox: 2,4%
 • Divinity: 2,3%

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: