L'”APM?” lidera, Antena3 ensenya el cul

L'"APM?", tot i no aconseguir un dels seus millors resultats, va liderar la primera part del prime time a Catalunya.

L'”APM?”, tot i no aconseguir un dels seus millors resultats, va liderar la primera part del prime time a Catalunya.

Com és habitual, l’“APM?” va liderar la franja del prime time a Catalunya. Tot i no aconseguir una de les seves millors dades, el veterà programa de zàpping va assolir un 16,6% de quota de pantalla i 573.000 espectadors de mitjana. Posteriorment, TV3 va oferir la segona entrega de “Per sempre (o no)” amb mals resultats. L’espai va abaixar les dades de la seva estrena de la setmana passada i no va poder arribar a les dues xifres, quedant-se amb un trist 9,1% de share i 281.000 seguidors i situant-se en la 5a posició del prime time. El lideratge de la segona part de la nit doncs, se’l van disputar Telecinco i Antena3. La cadena del grup Atresmedia va ser la guanyadora d’aquest duel, gràcies a les dades que va aconseguir la sèrie “Con el culo al aire”, amb un 13,3% de quota de pantalla i 376.000 espectadors. Per la seva banda, Telecinco, amb el seu programa de testimonis “Hay una cosa que te quiero decir”, va assolir un 12,9% de share i 255.000 seguidors.

Com hem dit abans, davant del programa de “la nostra” van quedar ahir Cuatro i La Sexta. La cadena de Mediaset va oferir l’últim capítol de “Homeland”, ficció que va assolir 263.000 seguidors. Abans però, va oferir amb èxit la final de l’Europa League. L’espai va aconseguir un bon 10,2% de quota de pantalla i 331.000 espectadors. Per la seva banda, la cadena del grup Atresmedia va aconseguir un 8,8% de quota de pantalla amb l’estrena de “The following”, una sèrie protagonitzada per Kevin Bacon.

AUDIÈNCIES 15 DE MAIG:

TV3 va liderar el global del dia amb solvència. Telecinco per davant d’Antena3, una tendència que es va repetint des del passat mes. Sorprenent dada de Cuatro, aconseguida gràcies al bon paper al prime time. La Sexta i La1 empaten. 8TV per sobre de la seva mitjana. Divinity va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • TV3: 14,3%
  • Telecinco: 11,6%
  • Antena 3: 10,9%
  • Cuatro: 6,8%
  • La Sexta: 6,3%
  • La 1: 6,3%
  • 8TV: 4,1%
  • Divinity: 2,5%
Etiquetat , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: