“Crackòvia”, rei dels dilluns. Discret “Gran Nord”

La sàtira esportiva segueix aconseguint bons resultats.

La sàtira esportiva segueix aconseguint bons resultats.

Dilluns és el dia de “Crackòvia”. El programa de sàtira esportiva de TV3 va ser el programa més vist del prime time a Catalunya amb un excel·lent 21% de quota de pantalla i 737.000 espectadors de mitjana. Molt bona dada per l’equip de Minoria Absoluta que veu com és un dels puntals de “la nostra”. Posteriorment però, el lideratge va anar a parar a mans de La1, gràcies a la bona dada d’“Águila Roja”. La ficció de la pública estatal va registrar un bon 16,2% de quota de pantalla i 489.000 espectadors. Per la seva banda, “Gran Nord” no aconsegueix remuntar el vol i ahir va igualar les discretes dades de la setmana passada: 11,6% de share i 353.000 seguidors. Una altra sèrie, en aquest cas “El Mentalista” a La Sexta, també va destacar com a una de les propostes més seguides de la nit amb un 8,9% de quota de pantalla i 289.000 seguidors, igualant el primer capítol de “CSI” a Telecinco. Igualment, també hem de destacar el bon paper de “La Riera”. La ficció catalana va registrar ahir un estratosfèric 23,3% de share i 535.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 20 DE MAIG:

TV3 va liderar el dia amb comoditat. Telecinco continua segona en el rànquing de cadenes per davant d’Antena3. La1 va ser la quarta opció del dia. La Sexta es va imposar a Cuatro. 8TV a un punt de la cadena de Mediaset.

  • TV3: 14,8%
  • Telecinco: 10,1%
  • Antena3: 9,7%
  • La1: 7,2%
  • La Sexta: 6,5%
  • Cuatro: 5,1%
  • 8TV: 4,1%
  • La2: 1,9%
Etiquetat , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: