“Pujol Catalunya. El Consell de Guerra”, líder del prime time

El documental "Pujol Catalunya: El consell de guerra" va ser l'espai més vist de prime time a Catalunya.

El documental “Pujol Catalunya: El consell de guerra” va ser l’espai més vist de prime time a Catalunya.

Excel·lent dada ahir del “Sense Ficció” de TV3. El programa de documentals va oferir una peça dedicada a l’ex President de la Generalitat, Jordi Pujol, amb èxit. L’espai va registrar a la primera part del prime time, un 21,6% de quota de pantalla i va ser seguit per 748.000 espectadors de mitjana. Després d’unes setmanes dolentes, el “Sense ficció” va encertar ahir programant aquest documental. Per la seva banda, una de les novetats de la temporada televisiva, “Masterchef”, de La1, continua sumant seguidors, setmana rere setmana. Ahir, a casa nostra, el talent de cuina va aconseguir un bon 11,8% de share i 347.000 espectadors. Paral·lelament, Antena3 va oferir una nova entrega de la sèrie “Gran Hotel”. La ficció d’Atresmedia va quedar per darrere de l’oferta de la pública estatal i es va quedar amb un 8,6% de quota de pantalla i 250.000 espectadors.  Una altra ficció, en aquest cas “El don de Alba” de Telecinco, va assolir un discret resultat. La sèrie de Mediaset va registrar un pobre 7,1% de share i 192.000 seguidors, molt lluny de les principals opcions de la nit. A més, aquestes dades adquireixen un sentit més anecdòtic si tenim en compte els registres de Cuatro. La germana petita del grup de Berlusconi va superar a Telecinco amb un nou episodi de “Castle”. La ficció nord-americana va assolir un 8,8% de share i 300.000 espectadors de mitjana. Igualment, l’oferta de la primera cadena de Mediaset també es va veure superada per La Sexta amb el seu “Taquillazo”: 7,3% de quota i 209.000 espectadors. Finalment, hem de destacar, un dia més, el bon paper de “La Riera” a les sobretaules catalanes. La ficció de TV3 va aconseguir ahir un 25,7% de quota de pantalla.

AUDIÈNCIES 21 DE MAIG:

TV3 va liderar amb comoditat ahir, a molta distància d’Antena3. La cadena d’Atresmedia va trencar la dinàmica d’aquest últim més i es va imposar a Telecinco. La1 també es va imposar a Cuatro, ahir també, per damunt del seu competidor directe: La Sexta. Discret resultat de 8TV, seguida a poca distància per Divinity, ahir la cadena temàtica més vista del dia.

 • TV3: 15,4%
 • Antena3: 9,5%
 • Telecinco: 9,3%
 • La1: 7,5%
 • Cuatro: 6,6%
 • LaSexta: 5,6%
 • 8TV: 3,5%
 • Divinity: 3,1%

ACUMULADES MAIG:

 • TV3: 13,3%
 • Telecinco: 10,5%
 • Antena3: 10,4%
 • La1: 8,2%
 • LaSexta: 5,9%
 • Cuatro: 5,3%
 • 8TV: 3,6%
Etiquetat , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: