L'”APM?” destaca en un prime time repartit

L'"APM?" continua en bona forma i ahir va tornar a superar el mig milió d'espectadors.

L'”APM?” continua en bona forma i ahir va tornar a superar el mig milió d’espectadors.

Cap sorpresa al prime time d’ahir dimecres. Com és habitual, l’“APM?” va ser l’espai més vist de la franja, aquest cop, amb un 16,2% de quota de pantalla i 532.000 espectadors. Tot i la seva veterania, el programa de zàpping continua en bona forma i és un dels puntals de TV3. Tot i aquestes dades, sembla que la pública catalana no ha encertat amb el programa “Per sempre (o no)”. Ahir, un altre cop, va abaixar els resultats que el precedien i va tancar l’emissió amb unes dades més aviat discretes: 10,9% de share i 343.000 espectadors. La segona posició de la nit se la van disputar les propostes dels dos grans grups de comunicació estatals: el programa de testimonis de Telecinco “Hay una cosa que te quiero decir” i la sèrie d’Atresmedia “Con el culo al aire”. Primerament, el programa presentat per Jorge Javier Vázquez va aconseguir un bon 13,8% de quota de pantalla durant les més de tres hores que va durar l’emissió, amb 285.000 seguidors de mitjana. Per la seva banda, la sèrie “Con el culo al aire” va assolir un share més baix (12,4%) i més espectadors de mitjana (362.000) com a consegüència de la seva menor durada. Finalment, el programa de reportatges de La1, “Comando Actualidad” no va poder superar el 4,5% de quota de pantalla i els 143.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 22 DE MAIG:

TV3 va liderar el dia amb solvència a més de 3 punts d’avantatge de Telecinco. Un dia més, la cadena de Mediaset es va imposar a Antena3. La1 en quarta posició a molta distància de les principals opcions. Sorpresa ahir amb el resultat de Cuatro. Gràcies a l’efecte Homeland, la segona cadena de Mediaset es va imposar a La Sexta. 8TV per sobre de la seva mitjana. Finalment, Divinity va ser la cadena temàtica més vista de dia.

  • TV3: 14,9%
  • Telecinco: 11,2%
  • Antena3: 9,8%
  • La1: 6,5%
  • Cuatro: 6,1%
  • LaSexta: 5,6%
  • 8TV: 4,4%
  • Divinity: 2,6%
  • FdF: 2,3%
  • Neox: 2,2%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: