“La meva” i “Polònia”, binomi d’èxit a TV3

Un dia més, "Polònia" va liderar la seva part de la franja.

Un dia més, “Polònia” va liderar la seva part de la franja.

Un altre dijous sense canvis al panorama televisiu. Seguint la tendència de les setmanes anteriors, TV3 va ser la cadena més vista a Catalunya a la franja del prime time. Primerament, gràcies a les bones dades de “La meva”. El programa que repassa la història de “la nostra” va assolir un bon 17% de quota de pantalla i va superar el mig milió d’espectadors, amb l’entrega dedicada al Club Super 3 i als dibuixos animats. A la segona part de la franja, el domini de la pública catalana va augmentar amb l’espai satíric “Polònia”. El programa produït per Minoria Absoluta va augmentar el share fins el 17,5% i va superar els 518.000 seguidors. La segona plaça de la nit va recaure en la sèrie “Cuéntame cómo pasó”. La veterana ficció de La1 va aconseguir en el comiat de la temporada 384.000 espectadors i un 13,3% de quota de pantalla. En tercer lloc hi trobem a Alberto Chicote. El peculiar cuiner de “Pesadilla en la cocina” va aconseguir un bon 12,8% de share i 360.000 espectadors, dades molt semblants a les de la setmana passada. Finalment, cal esmentar els resultats de “Gran Hermano”. El reality no ha acabat d’enganxar a Catalunya i ahir es va situar en un 12,9% de quota de pantalla i 239.000 seguidors. Cal destacar també, el bon paper ahir de “El Intermedio”. L’espai de Globomedia va assolir a l’inici de la franja un excel·lent 13,9% de share i 419.000 seguidors. El programa presentat per “El Gran Wyoming” segueix aconseguint bones dades gràcies a la situació política actual. Finalment, també ens hem de fer ressó de les dades de “La Riera”. La ficció catalana continua sent el rei de les sobretaules catalanes i ahir, novament, va situar-se en el rànquing de programes més vistos del dia amb un 26,1% de share i 419.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 23 DE MAIG:

TV3 va liderar amb comoditat per davant de Telecinco. La cadena de Mediaset per davant d’Antena3. La1 es veu amenaçada per La Sexta. Cuatro per sota de la pública i la segona cadena d’Atresmedia. 8TV per damunt de la seva mitjana. FdF va ser la temàtica més vista del dia.

  • TV3: 15,4%
  • Telecinco: 10,3%
  • Antena 3: 9,5%
  • La1: 7,8%
  • LaSexta: 7,6%
  • Cuatro: 5,1%
  • 8TV: 4%
  • FdF: 2,5%
  • Neox: 2,5%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: