La F1 monopolitza el diumenge

El Gran Premi de Mònaco va assolir una quota global del 52,7% entre TV3 i Antena3. Font: EFE

El Gran Premi de Mònaco va assolir una quota global del 52,7% entre TV3 i Antena3.
Font: EFE

Cap de setmana de motor. Ahir, el G.P. de Mònaco va ser l’espai més vist del dia i una vegada més, TV3 va ser la guanyadora del duel amb Antena3. La cursa a la pública catalana va assolir un excel·lent 30,6% de quota de pantalla i 749.000 espectadors de mitjana. Tot i no ser la cursa més vista de la temporada, va ser l’opció preferida pels catalans, ja que Antena3 va quedar lluny de “la nostra” amb un 22,1% de share i 541.000 seguidors. Tot i aquestes dades, hem de tenir en compte que la diferència no és tant gran com fa unes temporades.

Pel que fa a la franja del prime time, “Salvados” va arrasar amb l’entrevista al jutge Javier Gómez Bermúdez. El programa produït per “El Terrat” és un dels espais més en forma i ahir, novament, va assolir la primera posició, aquest cop, amb un 20% de quota de pantalla i 651.000 espectadors de mitjana. En segona posició, i ja a la segona part de la franja, hi trobem la pel·lícula d’Antena3 “Porque yo lo digo”. El film va aconseguir un bon 15,4% de share i 490.000 espectadors. Finalment, entre les principals opcions, també va destacar una altra pel·lícula: “Invasión”, a La1, amb un 13,6% de quota de pantalla i 439.000 seguidors.

AUDIÈNCIES 26 DE MAIG:

Com és habitual, Antena3 és la dominadora dels diumenges a Catalunya. Una altra setmana, la cadena del grup Atresmedia va aconseguir la primera posició a més d’un punt de diferència amb TV3. La1 tercera a molta distància de les dues primeres opcions. Sorpresa amb Telecinco. La cadena de Mediaset ocupa la quarta posició a menys d’un punt de La Sexta. Cuatro perd el duel entre les segones cadenes dels dos grans grups de comunicació estatals. FdF va ser la temàtica més vista.

  • Antena 3: 13,7%
  • TV3: 12%
  • La 1: 7,8%
  • Telecinco: 7,2%
  • La Sexta: 6,3%
  • Cuatro: 5,8%
  • FdF: 3%
  • Neox: 2,4%
  • La Sexta 3: 2,3%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: