“Crackòvia” rei dels dilluns

Uns dies després d'anunciar-se que no continuarà al Reial Madrid, Mourinho va ser ahir un dels protagonistes de "Crackòvia". FONT: El Periódico

Uns dies després d’anunciar-se que no continuarà al Reial Madrid, Mourinho va ser ahir un dels protagonistes de “Crackòvia”.
FONT: El Periódico

Un dilluns més, “Crackòvia” va arrasar a la franja del prime time i es va situar a molta distància de les altres opcions de la nit. El programa de sàtira esportiva va assolir un 19% de quota de pantalla i 664.000 espectadors. Tot i aquestes dades, una vegada més, TV3 va perdre el lideratge a la segona part de la nit a causa de les discretes dades de “Gran Nord”. La sèrie produïda per Veranda TV no està aconseguint els registres esperats i ahir no va poder superar el 12,1% de share i els 385.000 seguidors. Tot i millorar els resultats de la setmana passada, la ficció de “la nostra” va veure com la pel·lícula “Fast&Furious 5” a Cuatro, la superava. El film d’acció es va situar entre els espais més vistos del dia gràcies al 14,4% i els 372.000 espectadors (menys espectadors però més quota de pantalla a causa de l’extensa durada de l’espai). A molt poca distància, “Gran Hermano” va assolir un 14,3% de share i 293.000 espectadors durant les més de 3 hores de programa. Finalment, “Águila Roja” també va aconseguir estar entre les opcions més vistes de la nit gràcies al 13,7% de quota de pantalla i els 430.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 27 DE MAIG:

Com és habitual, TV3 va ser la cadena més vista per davant de Telecinco. Antena3 en tercer lloc a més d’un punt de distància de la cadena de Mediaset. Sorprenent dada ahir amb Cuatro per davant de La1 i La Sexta. Discret resultat de 8tv ahir a un punt d’FdF, ahir, la cadena temàtica més vista del dia.

  • TV3: 15,2%
  • Telecinco: 11,4%
  • Antena 3: 10,1%
  • Cuatro: 7,5%
  • La 1: 7%
  • La Sexta: 6,3%
  • 8TV: 3,6%
  • FdF: 2,6%
Etiquetat , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: