La final de la Copa Catalunya, el més vist d’ahir

El Barça es va imposar a l'Espanyol a la tanda de penals. David Villa va marcar el gol decisiu.

El Barça es va imposar a l’Espanyol a la tanda de penals. David Villa va marcar el gol decisiu.

Tot i no ser considerat com un trofeu principal, la final de la Copa Catalunya que van disputar el Barça i l’Espanyol, es va convertir en l’espai més vist de la franja del prime time. El partit va assolir una molt bona dada, amb un 18,5% de quota de pantalla i 599.000 espectadors, registre que va arribar fins els 712.000 durant la tanda de penals. Aquest domini va continuar amb el post partit amb un 18,1% de share i 517.000 seguidors. Per darrere van quedar les altres opcions de la nit. A l’acces prime time, un dia més va destacar “El Intermedio”. El programa produït per Globomedia i presentat per “El Gran Wyoming” va registrar un bon 10,9% de quota de pantalla i 322.000 espectadors. Curiosament, el grup d’Atresmedia va aconseguir els mateixos espectadors amb la sèrie “Con el culo al aire” posteriorment. La ficció però, no va poder competir amb l’espai de TV3.

AUDIÈNCIES 29 DE MAIG:

TV3 va dominar el dia a quasi cinc punts de distància de Telecinco. La cadena de Mediaset, un dia més, per davant dAntena3. La1 i La Sexta van empatar. Cuatro va notar la poca acceptació del capítol de “Homeland” d’ahir (245.000 espectadors). 8tv per sobre de la seva mitjana habitual. Neox va ser la cadena temàtica més vista del dia, juntament amb el Super3 / 33.

  • TV3: 16,1%
  • Telecinco: 11,5%
  • Antena 3: 9,6%
  • La1: 6%
  • La Sexta: 6%
  • Cuatro: 5,8%
  • 8TV: 4,6%
  • Neox: 2,5%
  • Super3/33: 2,5%
Etiquetat , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: