“Polònia” domina el prime time dels dijous

Tot i la seva veterania, l'espai de sàtira política continua registrant bons resultats a TV3.

Tot i la seva veterania, l’espai de sàtira política continua registrant bons resultats a TV3.

La franja del prime time dels dijous té un propietari: “Polònia”. El programa de sàtira política, tot i la seva veterania, continua assolint molt bones dades i ahir no va ser una excepció. L’espai produït per la productora Minoria Absoluta va aconseguir un 19,1% de quota de pantalla i 616.000 espectadors de mitjana. A més, hem de destacar que “Polònia” va aconseguir aquestes dades apujant els registres precedents de “La meva”. El programa de producció pròpia de TV3 va assolir ahir un 16,2% de share i 523.000 espectadors. Tot i passar del mig milió d’espectadors, l’espai presentat per Roger de Gràcia va obtenir una de les dades més baixes de la temporada. Per darrere, a poca distància, hi trobem el “chef” Alberto Chicote amb el programa “Pesadilla en la cocina”. L’espai de La Sexta va assolir un excel·lent 14% de quota de pantalla i 429.000 espectadors a Catalunya, per damunt de la mitjana que va assolir a la resta de l’Estat. Per la seva banda, l’incombustible reality “Gran Hermano” va registrar un 13,9% de casa nostra i 296.000 espectadors en les més de tres hores d’emissió. Finalment, La1 va estrenar la minisèrie “Cartas a Eva”, un retrat d’Eva Perón i dirigida pel director de cinema Agustí Villaronga amb un resultat discret a terres catalanes: 8,8% de quota de pantalla i 268.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 30 DE MAIG:

Com és habitual els dijous, TV3 va liderar el dia a molta distància de Telecinco. La cadena de Mediaset va assolir la segona posició i es va situar, un dia més, per davant d’Antena3. Tot i el discret resultat a la franja del prime time, La1 va quedar per davant de La Sexta al global del dia. Cuatro a quasi dos punts de la cadena d’Atresmedia. 8tv va assolir ahir un resultat discret. Neox va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • TV3: 14,5%
  • Telecinco: 11,8%
  • Antena 3: 9,8%
  • La 1: 7,4%
  • La Sexta: 7,2%
  • Cuatro: 5,5%
  • 8TV: 3,8%
  • Neox: 2,8%
  • FDF: 2,7%
Etiquetat , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: