El G.P. d’Itàlia, el més vist del dia.

El mallorquí Jorge Lorenzo passa a Dani Pedrosa a la cursa disputada a Mugello.

El mallorquí Jorge Lorenzo passa a Dani Pedrosa a la cursa disputada a Mugello.

El Mundial de Motociclisme continua liderant els caps de setmana de cursa. Ahir, la competició celebrada al circuit italià de Mugello es va convertir en l’espai més vist del dia, amb un 38,6% de quota de pantalla i 654.000 espectadors de mitjana. Tot i no ser una de les seves millors dades de la temporada, Telecinco continua assolint bons resultats gràcies a les motos. Pel què fa al prime time, “Salvados” va ser el programa més vist de la franja. El programa produït per “El Terrat”, va tancar la temporada amb un bon 17,7% de quota de pantalla i 571.000 espectadors, apujant les dades que va aconseguir l’estrena precedent de la periodista Ana Pastor del nou seu programa: “El objetivo de Ana Pastor”. La periodista va assolir a la seva estrena un 15% de share i va apropar al mig milió d’espectadors (480.000). Tot i aquestes dades, el nou programa de La Sexta es va veure superat pel “30 minuts”. El veterà programa de reportatges va aconseguir ahir un bon 15,2% de share i 504.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 2 DE MAIG:

Com és habitual, Antena3 es va convertir en la cadena més vista del dia gràcies a la seva programació familiar. Telecinco, amb el motociclisme com a referència, es va situar en segon lloc. TV3 en tercer lloc, a molta distància de La Sexta. Cuatro va superar a La1 per una dècima de diferència. La pública estatal, tot i mostrar signes de recuperació, sembla que no acaba de remuntar la seva audiència. Paramount Channel, la cadena temàtica més vista del dia a Catalunya.

  • Antena 3: 12,6%
  • Telecinco: 9,7%
  • TV3: 9,5%
  • La Sexta: 6,9%
  • Cuatro: 6,8%
  • La 1: 6,7%
  • Paramount Channel: 3,2%
  • FDF: 3,0%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: