La1 torna a liderar el prime time a Catalunya

"Masterchef" va liderar ahir el prime time català.

“Masterchef” va liderar ahir el prime time català.

Finalment ha succeït. Progressivament des de la seva estrena, el programa de La1 “Masterchef” ha anat millorant les seves dades d’audiència fins arribar a ser l’espai més vist del prime time. El talent de cuina de la pública estatal va assolir el liderat de la franja amb un 15,1% de quota de pantalla i 437.000 espectadors, superant les altres alternatives de la nit. Per la seva banda, TV3 va aconseguir un 12,6% de share i 408.000 seguidors gràcies a una nova entrega del programa documental “Sense ficció”. El veterà espai de “la nostra” va assolir la segona posició de la franja amb una peça titulada “Buit, ple. La ciutat arítimica”. Per darrere hi trobem la pel·lícula de La Sexta “Ironclad”. El film de la cadena d’Atremedia va registrar un 12,7% (una dècima més que el “Sense Ficció”), però 345.000 espectadors de mitjana, com a conseqüència de la seva llarga extensió. Els llocs d’honor de la nit els tanca la sèrie “Gran Hotel” amb un 9,4% de share i 273.000 seguidors. Finalment, cal destacar la bona dada d’ahir del programa informatiu “8 al dia” de 8tv. L’espai conduït per Josep Cuní va assolir un 6,5% de quota de pantalla i 148.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 4 DE MAIG:

TV3 va ser la cadena líder del dia a Catalunya amb un 14%. Per darrere, Telecinco a més de 4 punts de distància. Antena3 en tercer lloc. La Sexta es va imposar a La1 tot i el bon paper de la pública a la franja del prime time. Cuatro per darrere de la cadena d’Atresmedia. Discret resultat de 8tv. FdF va ser la cadena temàtica més vista de dia a casa nostra.

  • TV3: 14%
  • Telecinco: 9,9%
  • Antena 3: 9,4%
  • La Sexta: 8,3%
  • La 1: 7,8%
  • Cuatro: 5,1%
  • 8TV: 3,7%
  • FdF: 2,9%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: