La meva + Polònia = TV3 líder

"La meva" va ser el programa més vist del dia.

“La meva”, presentat per Roger de Gràcia, va ser el programa més vist del dia.

Novament (i ja portem un seguit de mesos), TV3 va ser la cadena líder del prime time d’ahir dijous, en aquest cas, amb el binomi format pels programes “La meva” i “Polònia”. En primer lloc, l’espai presentat per Roger de Gràcia va assolir un 18,4% de quota de pantalla i va fregar els 564.000 espectadors de mitjana, convertint-se en el programa més vist del dia. Igualment, TV3 va mantenir el liderat gràcies a les dades que va aconseguir “Polònia” posteriorment. El programa de sàtira política, tot i no registrar una de les seves millors dades, va aconseguir un bon 16,7% de share i va superar el mig milió d’espectadors. Paral·lelament, La Sexta va ser la segona opció de la nit gràcies a les bones dades que va registrar ahir “Pesadilla en la cocina”. El programa de cuina presentat per Alberto Chicote va assolir un excel·lent 13,8% de quota de pantalla i 396.000 seguidors de mitjana. Molt bona dada pel programa de la cadena d’Atresmedia que, setmana rere setmana, va augmentant el seu nombre d’espectadors. Per la seva banda, “Gran Hermano” segueix sense enganxar a Catalunya. El reality de Telecinco es va haver de conformar amb un emat tècnic de share amb el programa de La Sexta (13,9%) i amb menys espectadors acumulats (264.000) a causa de la seva llarga durada. Finalment, hem de destacar el mal resultat del segon capítol de la minisèrie “Cartas a Eva”. La ficció dirigida pel director Agustí Villaronga no ha quallat al prime time de La1 i va empitjorar els resultats de la setmana passada. Ahir, la sèrie va registrar un discret 8,4% de quota de pantalla i 234.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 6 DE JUNY:

TV3 va ser la cadena líder del dia per davant de Telecinco i Antena3. La Sexta va superar La1 al global del dia. Cuatro a molta distància de les principals opcions. 8tv per damunt de la seva mitjana. FdF va ser la cadena temàtica més vista a Catalunya.

  • TV3: 13,9%
  • Telecinco: 10,7%
  • Antena 3: 9,5%
  • La Sexta: 8,1%
  • La 1: 7%
  • Cuatro: 5,8%
  • 8TV: 4,2%
  • FdF: 3%
  • Neox: 2,7%

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: