Telemonegal s’acomiada de BTV el 28 de juny

Després de 10 anys, "Telemonegal" deixarà d'emetre's el proper 28 de juny.

Després de 10 anys, “Telemonegal” deixarà d’emetre’s el proper 28 de juny.

Tal com va publicar “El Periódico de Catalunya” ahir, BTV ha confirmat que el programa de crítica televisiva “Telemonegal” no continuarà la temporada vinent. Després de 10 anys ininterromputs en antena i mitjançant un comunicat enviat als mitjans de comunicació, la cadena pública barcelonina i Ferran Monegal “comparteixen el criteri que el programa ha complert un cicle i que és el moment adequat per posar un brillant punt final”. D’igual manera, en el mateix comunicat, Àngel Casas, el director de la cadena, ha destacat que “és innegable la importància de Telemonegal per a BTV, i Ferran Monegal forma part de la història d’aquesta casa. BTV és casa seva i sempre tindrà les portes obertes”, a més d’afegir que “difícilment podria haver-se emès durant 10 anys seguits un programa com Telemonegal en una altra televisió, amb la llibertat que ha gaudit Monegal a l’hora d’escollir temes i convidats, la mateixa que apliquem a la resta de programació de la casa”. Precisament, respecte de la programació de BTV per a la temporada vinent, la cadena publicarà les novetats de la graella que s’estrenaran el setmebre vinent. Hem de recordar que, juntament amb l’adéu de Telemonegal, BTV ha prescindit aquesta temporada d’altres programes amb una llarga trajectòria com eren “El temps del Picó” i “Jó què sé”, de Carles Flavià.

Etiquetat , , , , ,

2 thoughts on “Telemonegal s’acomiada de BTV el 28 de juny

  1. Ramon Soto ha dit:

    Sense en Monegal, Pico, Flavià… Btv no serà la mateixa… Molt malament.

  2. Barbara ha dit:

    No pot ser.. 😦
    L’heu de tornar a possar. Perquè veiem BTV si no hi es ja el monegal??

    Vale, porten 10 anys, i¿?¿? jo porto 15 anys treballant i no ho deixo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: