Els esports, el més vist de diumenge

La F1 va ser l'espai més vist del dia.

La F1 va ser l’espai més vist del dia.

Diumenge d’esports ahir al panorama televisiu. En primer lloc, el G.P. de Canadà de Fòrmula 1 es va convertir en l’espai més vist del dia gràcies a les bones dades que va aconseguir a les dues cadenes que el van oferir. Per una banda, TV3 va assolir un excel·lent 25,4% de quota de pantalla i 698.000 espectadors de mitjana. Per l’altra, Antena3 es va quedar lluny d’aquests resultats amb un 17,2% de share i 473.000 seguidors. Per tant, les dues ofertes van sumar conjuntament un estratosfèric 42,6% de quota de pantalla. Monopoli absolut de la Fòrmula1. Posteriorment, a la franja de la tarda va destacar la final de Roland Garros disputada entre Rafael Nadal i David Ferrer. L’enfrontament a Telecinco va reunir 454.000 seguidors de mitjana i un 20,3% de l’audiència durant les dues hores i quart que va durar el “matx”. Abans però, un altre esdeveniment esportiu ja havia destacat al migdia: el primer partit de la final de la Lliga Endesa entre el Reial Madrid i el Barça Regal va aconseguir un 17,1% de share i 240.000 espectadors a TV3 i una xifra molt menor, 7,4% i 103.000 a La1. Amb un final polèmic, el partit va destacar per davant de les ofertes d’aquella hora. Finalment, a la franja del prime time, hem de destcar el bon resultat d’Antena3 amb la pel·lícula “Safe”. El film va ser l’opció més vista de la franja amb un 20,7% de share i 610.000 espectadors de mitjana. Hem de destacar però, el mal resultat de La Sexta ahir a la nit. Amb l’absència de “Salvados”, la segona cadena d’Atresmedia només va poder reunir un 10% de share i 320.000 espectadors amb “El objetivo de Ana Pastor”.

AUDIÈNCIES 9 DE JUNY:

  • TV3: 14,5%
  • Antena 3: 13,8%
  • Telecinco: 8,3%
  • La 1: 8,1%
  • Cuatro: 5,4%
  • La Sexta: 4,3%
  • FdF: 2,7%
  • Paramount Channel: 2,4%
Etiquetat , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: