“Crackòvia” lidera un prime time repartit

Tot i no aconseguir un dels seus millors resultats, "Crackòvia" va liderar el prime time d'ahir.

Tot i no aconseguir un dels seus millors resultats, “Crackòvia” va liderar el prime time d’ahir.

Un dia més, “Crackòvia” va liderar el prime time català per davant de les altres opcions. Ahir, el programa de sàtira produït per Minoria Absoluta va assolir un bon 16,6% de quota de pantalla i va superar el mig milió d’espectadors (540.000). Tot i no ser una de les seves millors dades, l’espai de TV3 continua aconseguint bons resultats. Posteriorment però, com ha passat darrerament, “la nostra” va perdre el lideratge davant de les altres ofertes com a conseqüència dels discrets resultats de “Gran Nord”. La sèrie de TV3, tot i augmentar en dos punts l’audiència de la setmana passada, va aconseguir ahir un 12,3% de share i 365.000 seguidors, i es va situar per darrere d’“Àguila Roja”. La ficció de La1, un dia més, va encapçalar la segona part de la franja, ahir amb un 13% de quota de pantalla i 400.000 seguidors. A Telecinco, “CSI Miami” va quedar a molta distància de la pública estatal amb els dos capítols d’ahir: 257.000 espectadors i un 7,9% de share i 239.000 seguidors i un 9,3% respectivament. Cal destacar la abaixada d’audiència de “Un príncipe para Corina”. El reality de Cuatro va perdre ahir dos punts d’audiència i va assolir un discret 7,4% de share i 199.000 espectadors. Per la seva banda, a 8tv cal destacar el bon paper de “8 al dia”. El programa de Josep Cuní va tancar el dia amb un 7,8% de share i 175.000 espectadors. Finalment, també hem de destacar el bon paper de “La Riera”. La ficció de TV3 continua liderant les sobretaules catalanes, ahir amb un excel·lent 26,4% de quota de pantalla i 526.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 10 DE JUNY:

TV3 líder del dia a molta distància de Telecinco. La cadena de Mediaset nota l’alè d’Antena3 a només una dècima. La1 guanya la partida a La Sexta. Cuatro perd el duel amb la cadena d’Atresmedia. 8tv tanca el dia a poca distància del 5% d’audiència.

  • TV3: 16%
  • Telecinco: 9,8%
  • Antena3: 9,7%
  • La1: 7,3%
  • La Sexta: 6,6%
  • Cuatro: 5,5%
  • 8tv: 4,7%
  • La2: 2,3%
Etiquetat , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: