L’ERO de TV3 i Catalunya Ràdio afectarà 312 treballadors

Finalment, l'ERO afectarà a 312 treballadors repartits entre Catalunya Ràdio i TV3.

Finalment, l’ERO afectarà a 312 treballadors repartits entre Catalunya Ràdio i TV3.

Finalment i després de mesos d’especulacions, s’ha confirmat i anunciat que la CCMA (Corporació Catalana de Mitjans de Comunicació) realitazarà properament un expedient de regulació (ERO) que afectarà 312 treballadors, repartits entre TV3 i Catalunya Ràdio. A més, el Consell de Govern també ha anunciat una rebaixa de sous del 7,5% que afectarà a tota la plantilla de l’ens públic. Aquest anunci ve precedit d’una rebaixa del pressupost del 17% destinada a la despesa de personal, tal i com vam anunciar fa uns mesos. Igualment, el comitès d’empresa de Tv3 i Catalunya Ràdio es reuniran per anunciar quines seran les mobilitazions que duran a terme els propers dies per demostrar el seu rebuig a la mesura presentada pel consell de govern de la CCMA.

Etiquetat , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: