“Masterchef” torna a liderar el prime time a Catalunya

"Masterchef" va liderar amb comoditat el prime time d'ahir.

“Masterchef” va liderar amb comoditat el prime time d’ahir.

Per segona setmana consecutiva, el talent culinari “Masterchef” de La1 va ser l’espai més vist de la franja del prime time català. Dia rere dia, el programa produït per Shine Iberia va guanyant nous adeptes i ahir va liderar, a molta distància de les altres opcions de la nit, amb un 18,9% de quota de pantalla i 537.000 espectadors, apujant 4 punts de share i 100.000 espectadors respecte la setmana anterior. En segon lloc hi trobem el “Sense Ficció” d’ahir. L’entrega, dedicada a Guissona i el seu model de cooperativa, va assolir un bon 14,6% de share i va reunir 490.000 espectadors. Tot i aquestes dades, com hem vist, el programa informatiu de TV3 no va poder lluitar amb La1. Seguidament hi trobem la sèrie d’Antena3 “Gran Hotel” amb un 8,7% de quota de pantalla i 244.000 seguidors i la pel·lícula “Los sustitutos” de La Sexta amb un 7,9% de share i 237.000 espectadors. Finalment, Telecinco no pot competir amb la resta de les opcions com a conseqüència dels discrets resultats de la ficció “El Don de Alba”. Ahir un 7,1% de share i 193.000 seguidors. Cal destacar també, la bona dada del partit de bàsket entre el Reial Madrid i el Barça amb un 9,2% de share i 280.000 espectadors a Esport3.

AUDIÈNCIES 11 DE JUNY:

Un dia més, TV3 va liderar amb comoditat tot i no liderar el prime time. Telecinco en segon lloc a poca distància d’Antena3. La1 apuja l’audiència gràcies als resultats de “Masterchef”. La Sexta guanya el duel amb Cuatro. 8tv a poca distància de la cadena de Mediaset.

  • TV3: 13,2%
  • Telecinco: 10,2%
  • Antena3: 9,9%
  • La1: 9%
  • La Sexta: 6,2%
  • Cuatro: 4,7%
  • 8tv: 4,2%
  • La2: 1,9%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: