L'”APM?” lidera un prime time repartit

L'"APM?" continua en bona forma i ahir va tornar a superar el mig milió d'espectadors.

L'”APM?” continua en bona forma i ahir va tornar a superar el mig milió d’espectadors.

L’“APM?” continua liderant les nits del dimecres. El veterà programa de zàpping va tornar ahir a ser el programa més vist de la franja amb un 16,8% de quota de pantalla i 518.000 espectadors. Tot i aquestes dades, TV3 va perdre el lideratge de la nit com a conseqüència dels discrets resultats de “Per sempre (o no)”. L’espai de l’ens públic només va poder registrar un 9,7% de share i 219.000 espectadors de mitjana, empitjorant els resultats de la setmana anterior. Paral·lelament , Telecinco va oferir una nova entrega del seu programa de testimonis “Hay una cosa que te quiero decir” amb èxit. L’espai va ser el programa més vist si tenim en compte els percentatges d’audiència: 13,7% de quota de pantalla i 257.000 espectadors. Per la seva banda, tot i assolir menys share (12,7%), la sèrie “Con el culo al aire” d’Antena3 va aconseguir més espectadors, 349.000 seguidors, gràcies a tenir una durada menor que l’espai de Mediaset. Finalment, “Homeland” a Cuatro va aconseguir bones dades amb els dos dos capítols que va oferir ahir: 219.000 espectadors i un 7,1% de share i 236.000 seguidors i un 9,4%, respectivament.

AUDIÈNCIES 12 DE JUNY:

TV3 va ser la cadena més vista del dia a dos punts de distància de Telecinco. Antena a un punt de la cadena de Mediaset. La Sexta no pot amb La1 però sí amb Cuatro. 8tv supera la seva mitjana habitual. FdF va ser la temàtica més vista del dia.

  • TV3: 14,3%
  • Telecinco: 11,7%
  • Antena 3: 10,7%
  • La 1: 6,1%
  • La Sexta: 5,6%
  • Cuatro: 5,4%
  • 8TV: 4,6%
  • FdF: 2,8%
Etiquetat , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: